Home > BORA lanceert kookboek voor de nieuwe BORA X BO stoomoven

BORA lanceert kookboek voor de nieuwe BORA X BO stoomoven

Geschreven op 12 oktober 2022 om 08:50 door Mario De Wilde

BORA staat al jarenlang voor innovatieve oplossingen voor de leefkeuken. Ter gelegenheid van de nieuwe BORA X BO stoomoven lanceert BORA nu een kookboek. In samenwerking met de vier culinaire grootheden Johann Lafer, Eckart Witzigmann, Cornelius Speinle en Andreas Senn ontstond ‘Sterrengerechten uit de stoomoven’ met 86 recepten waarmee je topgerechten in huis haalt.

BORA maakt de professionele flexoven voor thuis
De BORA X BO combineert een oven, stoomoven en afzuigkap met geïntegreerde reinigingsfunctie, waarmee je professionele technologie in huis haalt. De combinatie van professioneel premium design, innovatieve functies en een eenvoudige bediening betekent puur kookplezier. Dat topkoks ook veel plezier beleven aan de nieuwe stoomoven blijkt uit het nieuwe kookboek ‘Sterrengerechten uit de stoomoven’. Eenvoudig en gezond koken: het nieuwe kookboek voor de BORA X BO.

Vier topchefs maken een heel bijzonder kookboek
Niemand minder dan vier grote namen werkten enthousiast mee aan het nieuwe kookboek. Johann Lafer en Eckart Witzigmann, twee absolute topkoks creëerden voor de BORA X BO een nieuwe versie van hun klassiekers. Cornelius Speinle en Andreas Senn bieden met hun creatieve ideeën een interessant tegenwicht van de klassiekers. Samen ontwikkelden ze 86 afwisselende recepten. Gebraden hertenvlees met aardappelknoedels, een mousse van zwarte rijst met wortelragout en frisse mangogranita, vanille-ijs op chocoladecake met zwartebessenchips, een carpaccio van octopus met auberginetartaar en een pesto van citroenverbena – in dit kookboek worden veronderstelde tegenstellingen met elkaar gecombineerd. Het resultaat: haute cuisine en alledaagse recepten. Uitgebreid en heel bijzonder of eenvoudig en ongecompliceerd: voor elke smaak vind je hier het juiste gerecht.

De BORA X BO stoomoven is door topkoks getest en zorgt ervoor dat je thuis op en top kunt genieten.

Iedereen die ooit het geluk heeft gehad om een topkok aan het werk te zien, weet hoe fascinerend dit is. Elke beweging klopt, elke blik straalt jaren ervaring uit, de omgang met het eten is geconcentreerd en vol waardering. Ondanks alle routine staan ze altijd open voor nieuwe ideeën. Gedurende 15 productiedagen mocht BORA samen met Johann Lafer, Eckart Witzigmann, Cornelius Speinle en Andreas Senn elk gerecht uit het kookboek namaken en vastleggen. Het resultaat is een boek vol recepten, waarmee je thuis ook haute cuisine kunt bereiden.

Informatie met betrekking tot het kookboek:

312 pagina’s
Ingebonden, afmetingen: 23 x 26 cm
Duits / Engels / Frans / Spaans / Nederlands / Italiaans
Uitgeverij: GRÄFE UND UNZER VERLAG GMBH
Prijs: 48 euro
ISBN: NL: 978-3-8338-8526-6

Nu verkrijgbaar in de boekhandel

 

1 reactie

Natasja
Geschreven op 2022-10-12 09:31:01
Leuk!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.