Home > Boek van Kortrijkzaan Karel Cambien brengt klare kijk op corona van West-Vlaamse ondernemers

Boek van Kortrijkzaan Karel Cambien brengt klare kijk op corona van West-Vlaamse ondernemers

Geschreven op 13 mei 2020 om 11:32 door Mario De Wilde

Over precies een week, op woensdag 20 mei, verschijnt het boek ‘De klare kijk op corona van West-Vlaamse topondernemers’. Auteur en uitgever in eigen beheer is Karel Cambien, die daarmee toe is aan zijn 21ste boek onder eigen naam. In het verleden was hij al schrijver van bestsellers als ‘Keep it Simple’, ‘Op&Top Vrouw’, ‘Gesprekken met 50 West-Vlaamse ondernemers’ (drie edities), de beste oneliners van toppolitici (Herman De Croo, Mark Eyskens, Louis Tobback, Bart De Wever) en het bijzonder succesrijke ‘Osan deure doen’ (2018).

‘De klare kijk op corona’ brengt de getuigenissen van 25 West-Vlaamse topondernemers op de crisis, die zich uitspreken over het impact van het vicieuze virus op de economie, en dit zowel op de korte als op de langere termijn, zowel op het eigen bedrijf als op de globale wereld. De visies werden de voorbije weken gepubliceerd op de nieuwsbrief ‘Made in West-Vlaanderen’ en zorgden voor nooit eerder geziene record leescijfers. De stem van de ondernemers werd al te weinig gehoord tijdens de coronacrisis, en vandaar dat dit boekje van 88 bladzijden een grote meerwaarde biedt. Ondernemers, en a fortiori West-Vlaamse ondernemers zijn niet alleen doeners, maar ook scherpe denkers met een uitgesproken visie. Een deel van de opbrengt van het boek wordt geschonken aan het biotechbedrijf Ziphius, dat fundamenteel onderzoek doet naar een gen dat moet leiden naar een vaccin tegen corona.

Het boek is te koop bij de auteur zelf voor 15 euro (exclusief verzendingskosten) en kan besteld worden via k.cambien@telenet.be

1 reactie

Katrien Talpe
Geschreven op 2020-07-13 11:33:34
Beste, is het boek "Osan deure doen" van Karel Cambien nog te verkrijgen aub? Dank u wel Katrien Talpe 0479238037

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.