Home > Blankenbergs Huisje van Majutte wint Tripadvisor Travelers’ Choice Award

Blankenbergs Huisje van Majutte wint Tripadvisor Travelers’ Choice Award

Geschreven op 31 augustus 2021 om 12:20 door Mario De Wilde

Het Huisje van Majutte uit de Beydelstraat van Blankenberge is vanmorgen erkend als een 2021 Travelers’ Choice award winnaar voor toeristische attractie. Deze prestatie viert bedrijven die consequent fantastische ervaringen leveren aan reizigers over de hele wereld, die geweldige reizigersbeoordelingen hebben verdiend op Tripadvisor in de afgelopen 12 maanden. Hoe uitdagend het afgelopen jaar ook was, Huisje van Majutte viel op door bezoekers voortdurend in verrukking te brengen.

Lena Beernaert en Peter Gadeyne doen hun uiterste best om aan mensen van alle leeftijden een gezellige en verrassende beleving te bieden in een fantastisch erfgoed kader. Tijdens de corona periode werd gewerkt aan het digitaliseren van de ontvangst en de beleving van de locatie. De folklore en geschiedenis van het harde vissersleven opgediend met een sausje van plaatselijk dialect en humor, komen hier aan bod.

Verscholen in een onooglijk klein straatje achter het geweld van de zeedijk ligt het oude vissershuisje dat zonder veel moeite bij zon of regen een glimlach op elk gezicht tovert. 99% van de mensen, oud en jong, gaan er buiten met de afscheidszin:”Hier kom ik graag nog eens terug!” Deze attrractie verdient zeker zijn erkenning tussen de andere elementen die Blankenberge geliefd maken bij zijn bezoekers. Deze plaats staat al jaren op de eerste plaats van activiteiten in Blankenberge en behoort nu blijkbaar ook tot de wereldtop!

“Gefeliciteerd aan alle winnaars van de 2021 Travelers’ Choice Awards,” zei Kanika Soni, Chief Commercial Officer bij Tripadvisor. “Ik weet dat het afgelopen jaar extreem uitdagend is geweest voor toeristische bedrijven. De Travelers’ Choice Awards zetten de plaatsen in de kijker die consistent uitblinken – door keer op keer kwaliteitservaringen te leveren, zelfs terwijl ze navigeren door veranderende verwachtingen van klanten en nieuwe manieren van werken. Op basis van een volledig jaar van beoordelingen van klanten, spreekt deze award voor de geweldige service en ervaring die jullie de gasten hebben geboden in het midden van een pandemie.”

Tripadvisor, ’s werelds grootste reisplatform*, helpt honderden miljoenen reizigers elke maand om van elke reis hun beste reis te maken. Reizigers over de hele wereld gebruiken de Tripadvisor site en app om te bladeren door meer dan 878 miljoen beoordelingen en meningen van 8,8 miljoen accommodaties, restaurants, ervaringen, luchtvaartmaatschappijen en cruises.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.