Home > Bijzonder hippische accommodatie met ruim 4 ha grond te koop in Damme

Bijzonder hippische accommodatie met ruim 4 ha grond te koop in Damme

Geschreven op 18 augustus 2020 om 10:49 door Mario De Wilde

Gelezen op de Brugse Databank: sinds kort staat er in een Damme een fantastisch woonparadijs te koop waarvoor vooral paardenliefhebbers geïnteresseerd zullen zijn. Het gaat om een ruime woonst met hippische accommodatie op een oppervlakte van maar liefst 4,33 ha. Deze professionele en exclusieve hippische accommodatie met ruime woonst is zeer rustig en landelijk gelegen in Damme te midden van het mooie en rurale polderlandschap. Het geheel bestaat uit een prachtige en instapklare woning met verwarmd zwembad en bijgebouw, paardenstallen, binnenpiste, buitenpiste en weides op een oppervlakte van ca. 4,33 ha. Deze unieke eigendom is ideaal voor het fokken en trainen van paarden, het uitbaten van een hippisch complex of voor competitie ! De exploitatie vergunning voor 45 paarden is toegekend voor onbepaalde duur ! Het domein is voorzien van bewakingscamera’s & alarminstallaties ! De woning en de binnenpiste zijn voorzien van het draadloze Sonos Sound-Systeem. Alle pistes zijn aangelegd met Fiber bodems ! De paardeboxen zijn voorzien van verwarmde drinkbakken (regelbaar)

De ruime hoofdwoning, met kwalitatieve afwerking, omvat een grote lichtrijke leefruimte met open keuken, een groot overdekt verwarmd ZWEMBAD ( 32m² ) met JACUZZI, 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met dressing en beide voorzien van Airconditioning, 2 badkamers voorzien van vloerverwarming, berging met voorziening was- en droogmachine. De woning is voorzien van warmwaterpanelen en een centraal stofzuigsysteem. Aansluitend is er een tweede woongelegenheid met leefruimte, slaapkamer en badkamer. Het domein bevat verder nog een volledig ingerichte paardenstal van 500 m², een piste van 1700 m² waarvan 700 m² overdekt en 1000 m² buitenpiste, een binnenpiste met polyvalente ruimte en aanpalend 2 zeer ruime stallingen met mogelijkheid tot het stallen van ca 35 paarden ( uitbreidingsmogelijkheid ), 2 voedersilo’s van 3,5 ton en 2 mestopslagzones. Voor de woning zijn er nog 4 extra paardenstallen aanwezig. Sted. in aanvraag.

Hippisch vastgoed te koop – Hippic Real Estate for sale – Equestrian Real Estate for sale – Horse property for sale. Totale oppervlakte domein : 4 hectare 33 are 30 ca ( 43.330 m²). € 1.750.000, Legeweg 22 in Damme. Ref. 04/43662

http://www.de-brugse-databank.be

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.