Home > Beste padelspelers van de wereld komen in augustus naar Knokke-Heist

Beste padelspelers van de wereld komen in augustus naar Knokke-Heist

Geschreven op 18 mei 2021 om 16:28 door Mario De Wilde

De beste padelspelers ter wereld zullen van 27 tot en met 29 augustus 2021 neerstrijken in Knokke-Heist voor een spectaculair showtoernooi. Het zogenaamde VDH Knokke Exhibition brengt verspreid over 3 dagen de vertegenwoordigers van de World Padel Tour masters samen. Een indrukwekkend evenement voor alle fans, die zullen genieten van het talent en spektakel dat de masters van de World Padel Tour te bieden hebben. Het tornooi wordt normaal gespeeld in hoofdsteden, zoals Parijs, Madrid of Brussel maar nu mag dus ook Knokke-Heist zich in dit mooie rijtje scharen.

De Royal Zoute Tennis & Padel Club zal drie dagen lang onderdak bieden aan een authentiek spektakel dat wordt aangeboden door World Padel Tour-sterren. Het is de absolute wereldtop van zowel de mannen als vrouwen die je er aan het werk kunt zien.

“Het toernooi kan een grote publiekstrekker worden. De organisatie rekent op ongeveer 7.500 bezoekers op drie dagen tijd. Aangezien de populariteit van de sport ongekende hoogten bereikt, moet dat zeker haalbaar zijn”, zegt Christophe Verhaeghe va de Royal Zoute Tennis Club. “Een dagticket zal nog geen 30 euro kosten, of het nu om een kwartfinale of de finale gaat.” Alles onder voorbehoud van de coronacrisis uiteraard. Info en tickets: https://www.knokkeworldpadel.com/

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.