Home > Ben je een Van Eyck, dan mag je op 11 juli het Brugs Historium gratis bezoeken

Ben je een Van Eyck, dan mag je op 11 juli het Brugs Historium gratis bezoeken

Geschreven op 19 juni 2020 om 11:39 door Mario De Wilde

2020 staat compleet in het teken van Jan van Eyck. Het Historium biedt een frisse blik op dit Vlaamse icoon met een zoektocht naar alle ‘van Eyck’ naamgenoten. Er zouden maar liefst een duizendtal mensen met de naam ‘van Eyck’ in België wonen! Zij kunnen hun bekende naamgenoot leren kennen en gratis als VIP langskomen in het Historium in Brugge op 11 juli!

Help ons in onze van Eyck zoektocht!

Op 11 juli mogen alle van Eycks gratis als VIP het Historium bezoeken (Story, Virtual Reality, Toren + Duvel degustatie van ’t vat) + gratis een rondvaart op de Reitjes en gratis gegidste van Eyck-wandeling door Brugge. “Om 15 uur nemen we een leuke groepsfoto voor het gebouw op de Brugse Markt (social distancing in mind). Onder de aanwezigen wordt die dag ook een overnachting K&O in Martin’s Brugge hotel verloot. Wilt u een van Eyck een onvergetelijke dag bezorgen? Help ons om van Eycks te vinden en spread the news. De van Eyck’s kunnen contact opnemen via: dave@historium.be. Het Historium is een ware belevings-attractie die je meevoert naar de Brugse Middeleeuwen! De story: je gaat mee op avontuur met Jan van Eyck zijn leerjongen. Je beleeft zijn liefdesverhaal in 7 spannende themakamers met ‘special effects’. Onze VR is uniek! Zet je VR-bril op, neem een sprong terug in de tijd en duik in de handelsstad Brugge in een unieke 360° ervaring. De Middeleeuwen komen tot leven. Jij wordt het verhaal, terwijl je vaart op de oude kanalen en zelfs vliegt over de Markt. Onze Toren geeft het beste zicht over Brugge. Neem een selfie met het Belfort op de achtergrond. Er zijn 145 treden en het zicht is subliem.”

1 reactie

Van Eyck Emiel
Geschreven op 2020-07-05 15:36:22
Ik ben Emiel Van Eyck geboren te Tongeren 20/02/1931 maar nu al van 1974 , woonachtig in het West Vlaamse Ichtegem. We hebben 3 zonen Tim Kristof Frederik Als zij zich kunnen vrijmaken zullen ze ook aanwezig zijn.Graag tot zaterdag.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.