Home > Beloften Cercle Brugge werkt thuismatchen af in Ruddervoorde (en wint meteen met 3-0)

Beloften Cercle Brugge werkt thuismatchen af in Ruddervoorde (en wint meteen met 3-0)

Geschreven op 26 augustus 2020 om 09:02 door Mario De Wilde

De Cercle Brugge beloften werken vanaf dit seizoen, en dat voor minstens de komende 3 jaar, de officiële thuiswedstrijden af op het veld van KDC Ruddervoorde. Daarvoor bereikte Groen-Zwart eerder deze maand een akkoord met het gemeentebestuur van Oostkamp en KDC Ruddervoorde. Maandagavond werd het startschot van de samenwerking gegeven: Oostkamps burgemeester Jan de Keyser was ook van de partij en gaf de aftrap van Cercle Brugge-RWDM.

En onder het toeziend oog van de Oostkampse burgemeester begon Cercle goed aan de partij. Cercle eiste al snel het balbezit op, was stevig en ging duidelijk op zoek naar de overwinning. Een kans van Scholaert ging eerst nog over doel, maar even later was het Vanackere die toch de ban kon breken voor Cercle: na geharrewar voor doel kon de jonge Vanackere de afvallende bal in doel trappen.

Na rust kregen we quasi hetzelfde spelbeeld te zien: een aanvallend en strijdlustig Cercle hield makkelijk stand en kon via Kurt Mert en Olivier Scholaert (op strafschop) uiteindelijk de 3-0 eindstand vastleggen. Een uitstekende competitiestart dus voor de beloften, nadat ze vorige week ook al met 0-2 gingen winnen bij Lierse Kempenzonen. Volgende maandag 31/08 staat er opnieuw een thuiswedstrijd in Ruddervoorde op het programma voor de beloften. Om 18u ontvangen de troepen van coaches De Wulf en Artz dan KMSK Deinze. Wie onze youngsters wil gaan aanmoedigen, zullen we moeten teleurstellen: wegens de geldende coronamaatregelen worden de wedstrijden achter gesloten deuren afgewerkt.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.