Home > Belgisch huwelijk tussen Waregems Mi Casa en Scapa Home levert modelwoning op

Belgisch huwelijk tussen Waregems Mi Casa en Scapa Home levert modelwoning op

Geschreven op 24 juli 2020 om 14:41 door Mario De Wilde

Sinds begin juni vind je het Belgische designlabel Scapa Home en houtbouwer Mi Casa verenigd onder één dak. Twee prachtige Belgische brands, die elkaars talenten aanvullen onder de vorm van een bijzonder mooi woonconcept, te bekijken in de  nieuwe modelwoning van Mi Casa in Maldegem.

Bestaat er een mooiere synergie dan deze tussen Scapa Home en Mi Casa ? Twee authentieke Belgische familiebedrijven, die gedreven door een gepassioneerd en creatief team, iedere dag onze Belgische trots eer aandoen. Ruim 25 jaar brengt Scapa Home een warm minimalistisch interieurconcept, dat los van
alle trends opvalt door de serene rust en de unieke klasse die de zorgvuldig uitgekozen meubels, texturen en objecten uitstralen. Een Scapa Home interieur binnenstappen voelt aan als een wandeling in de natuur. Thuiskomen is een verademing.

Ongeveer rond dezelfde tijd, in 1993, introduceerde Mi Casa in België zijn eerste massieve houten woning in Amerikaanse New England-stijl. Een architectuur die kenmerkend is voor een warm en landelijk woonconcept, gekoppeld aan de heerlijke sfeer van natuurlijk hout en het comfort van alledag.
Geen wonder dat Mi Casa en Scapa Home elkaar vonden in een gezamenlijke modelwoning in Maldegem.

Inspiratie! Wie houdt niet van snuffelen in verleidelijke recepten of ideeën ophalen waar dan ook? Dat is de kracht van het nieuwe Mi Casa/Scapa Home-adres in Maldegem. Het verwelkomt zijn bezoekers in een lumineuze en moderne sfeer, die door zijn intimistisch karakter een bijzondere aantrekkingskracht uitoefent. De modelwoning is opgevat in de typische Long Island-stijl in een dromerige zachtblauwe tint, een knipoogje naar één van de eerste Mi Casa-kijkwoningen.

Met haar drie slaapkamers is deze middelgrote woonst uitstekend geschikt voor een gezin met twee kinderen en is ze zelfs voor uitbreiding vatbaar indien ook de zolder wordt ingericht. Het concept leent zich ook voorbeeldig als tweede verblijf aan de kust, in de bossen of op het platteland. De modelwoning is een prachtig staaltje van het Mi Casa Selección-gamma, dat kwaliteit, massieve houtbouw en hedendaagse luxe bundelt in een totaal service. Aan de modelwoning hangt een uiterst precies prijskaartje, zonder onaangename verrassingen.

Het Belgische designlabel Scapa Home liet haar creatief brein los op de volledige binnenhuisinrichting. Het resultaat is rustgevend mooi, timeless en uniek in zijn eenvoud. Zitbanken en poefs op maat aangekleed met natuurlijk geweven stoffen, meubels en bijzetelementen met een moderne minimalistische twist. Decoratieve objecten en tableware, die de aandacht trekken door hun prachtige handbewerkte vormen en pure materialen.

Het precisie maatwerk, zoals de keuken, badkamer, dressing en opbergruimtes, werd dan weer uitgevoerd door Mi Casa Colección, de maatwerkservice van Mi Casa. De modelwoning geeft een mooi beeld van wat er allemaal mogelijk is binnen Mi Casa Colección. Ook wat de complete binneninrichting betreft is het volledige prijskaartje uitgerekend. Dit laat toe om op de kop te weten wat dit project je gaat kosten.

Het Mi Casa / Scapa Home-modelproject is iedere dag te bezichtigen, op afspraak.

Koning Albertlaan 46 / B012
B – 9990 Maldegem
Alle dagen op afspraak.
Online :https://micasanv.simplybook.it/v2/Tel : 056/60-79-95

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.