Home > Begin september de allerlaatste voorstellingen van Appassionata uit Knokke

Begin september de allerlaatste voorstellingen van Appassionata uit Knokke

Geschreven op 27 augustus 2021 om 08:53 door Mario De Wilde

Wil je jongerentheatergroep Appassionata nog aan het werk zien? Dan moet je je haasten en reppen, want hun allerlaatste voorstellingen vinden plaats op vrijdag 3 en zaterdag 4 september om 20 uur in Cultuurcentrum Scharpoord. Sinds 1993 bestaat jongerentheatergroep Appassionata, een project dat destijds binnen het cultuurcentrum Knokke-Heist opgericht werd onder impuls van schepen Maxim Willems en directeur Karel Segers, en ze treden met hun 27ste voorstelling dan ook toe tot de “Forever 27 club”. De Appassionata-gordijnen gaan na hun theaterstuk “ZEVENenTWINTIG” immers onherroepelijk dicht.

In ZEVENenTWINTIG gaat Appassionata op zoek naar wat jongeren maakt tot wie ze uiteindelijk worden. Welke rol spelen ouders, leeftijdsgenoten, opvoeders, idolen, hun innerlijke stem, genen en hormonen, toeval en tijd in die woelige levensfase? 27 is een bijzonder getal in de popcultuur, het is een mysterie en een vloek. Veel uitzonderlijke muzikanten stierven op een vreemde manier op 27-jarige leeftijd: Brian Jones, Jimi Hendrikx, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain en Amy Winhouse …

Regisseurs Jan Charles en John De Bree houden ermee op maar de opvolging is verzekerd, meer info volgt hierover binnenkort. Niet te missen dus!

Tickets: €9 – € 6 KH Uitpas, -26-jarigen, groepen +10 persen Kun je kopen op webshop Knokke-Heist – Overzicht tickets.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.