Home > Basketclub Kortrijk Spurs wordt voluit House of Talents Spurs

Basketclub Kortrijk Spurs wordt voluit House of Talents Spurs

Geschreven op 2 september 2021 om 16:19 door Mario De Wilde

Nauwelijks drie jaar na de geboorte van  de naam ‘Kortrijk Spurs’ is de grootste basketbalclub van Vlaanderen trots om aan te kondigen dat zij vanaf nu de “House of Talents Spurs” zal heten. De nieuwe naam van de fusieclub verwijst uiteraard naar de hoofdsponsor en onderneming van onze voorzitter Steve Rousseau maar de naam staat ook voor de vele talentvolle spelers en coaches die onze club op vandaag in huis heeft. Met deze naamswijziging zet House of Talents Spurs haar ambitieuze koers verder om zowel op sportief als commercieel gebied te blijven groeien. Zo kan de club op termijn een vaste waarde worden en blijven in het Belgische basketbal en dit zowel op jeugd- als fanionniveau.

Vanaf vandaag kan je voor alle nieuws en clubgegevens terecht op e website www.houseoftalentsspurs.be of op onze sociale media kanalen die eveneens de naam House of Talents Spurs zullen krijgen.

Wil je onze fanionploegen aan het werk zien in Kortrijk dan kan dat op 11 september. De dames spelen dan in de Lange Munte vriendschappelijk tegen Phantoms (18u.), de heren ontvangen Aarschot om 20.30u.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.