Home > Basket SKT Ieper LIONS spelen vanavond in nieuwe outfit tegen Oxaco Boechout

Basket SKT Ieper LIONS spelen vanavond in nieuwe outfit tegen Oxaco Boechout

Geschreven op 8 januari 2022 om 13:09 door Mario De Wilde

Na een onderbreking van een goede maand starten de basketcompetities opnieuw op! Helaas achter gesloten deuren, maar niet getreurd, er werd een oplossing gevonden. De wedstrijd van de Ieper Lions A kan je vanavond hier gelivestreamed worden

Vandaag bijten de Lions C de spits af. De troepen van coach Noppe proberen de goede lijn van 2021 door te trekken. Vlak voor de coronabreak werd nog gewonnen op het veld van eerste achtervolger KGBO Finexa Basket@Sea na een bloedstollend laatste quarter. Vandaag nemen ze het om 16 uur op tegen Mibac Middelkerke.

Om 18u30 is het de beurt aan de Lions B, die net als de C-ploeg sportief ongeslagen was in het eerste deel van de competitie. Tegenstander van dienst is Black-Boys Erpe-Mere.

Tot slot sluiten de Lions A de avond af tegen Oxaco Boechout. De troepen uit Antwerpen zijn al enige tijd een topploeg in TDM1 met bezieler van onze nationale 3×3-ploeg Nick Celis in hun rangen. De Cats ontwaken ook uit hun winterslaap en zijn klaar om het tweede deel van de competitie aan te vatten. Vanavond trekken de Cats B richting Torhout waar ze de rode lantaren uit 1e provinciale partij geven. Na een nipte nederlaag voor de break hopen de Cats met een overtuigende overwinning 2022 te starten.

Morgen zondag spelen de Cats A in en tegen Boom, de tweede in de rangschikking. Een echte topper om 2022 mee te starten. Nemen ze net als voor de break de overwinning mee naar huis? Vanaf dit weekend ook te zien op het parket: de nieuwe shooting shirts! All senior- en jeugdploegen kunnen dit weekend hun shooting shirts in ontvangst nemen en in stijl opwarmen voor hun wedstrijden.

Basket SKT Ieper LIONS tegen Oxaco Boechout in de Stedelijke sporthal Ieper om 20u45
Top Division Men One

WAAR DE WEDSTRIJD VOLGEN

🍺 In de cafetaria volgens horecaregels
• Inkom € 5
• CST verplicht
• Maximaal 80 personen
• Maximaal per 6 aan een tafel
• Geen reservatie mogelijk

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.