Home > Bart en Annelies uit Jonkershove bakken ze al 10 jaar goudbruin en bijzonder lekker

Bart en Annelies uit Jonkershove bakken ze al 10 jaar goudbruin en bijzonder lekker

Geschreven op 24 juli 2023 om 08:05 door Mario De Wilde

Afgelopen weekend vierde Frituur Het Puntzakje in Jonkershove zijn 10-jarig bestaan. Bart en Annelies konden dankzij de hulp van goede vriend Patrick een woning kopen en verbouwen tot frituur in het centrum van Jonkershove. Na een vijftal jaar kwam daar ook Barry’s kinderboerderij bij. Frituur Het Puntzakje heeft knapperige frietjes, heerlijke snacks en verse burgers op de plaat gebakken, die steeds met de glimlach geserveerd worden.

Naast het afhalen van de frietjes kunnen de maaltijden ook ter plaatse genuttigd worden. In de tea-room kan je terecht voor een kopje koffie of thee, een lekker biertje en een heerlijke pannenkoek of een lekker ijsje. Voor de kinderen is er ook een ballenbad en een leuke speeltuin en een gezellige kinderboerderij met schapen, pony, alpaca’s, kippen, eenden, biggetje Polleke en mooie zachte konijnen. Zaterdagavond mocht het schepencollege van Houthulst na 10 jaar het lint doorknippen, want een officiële opening was er 10 jaar geleden niet.

1 reactie

Kevin Hosten
Geschreven op 2023-07-24 21:59:06
Mooie frituur, wel jammer dat er niets vergund is wat betreft speeltuin en bijgebouwen. Gemeente Houthulst laat dit allemaal zomaar toe en dan gaan ze zelfs nog langs voor de opening. Waar ik woon zou dit zeker niet toegelaten worden hoor, vrienden van ons die in de straat wonen van frituur zijn niet gelukkig hoor met die kinderboerderij, is nu zelfs nog een huis aan het veranderen in de straat zonder vergunning.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.