Home > Baloise Belgium Tour passeert morgen Brugge, Damme en Knokke-Heist

Baloise Belgium Tour passeert morgen Brugge, Damme en Knokke-Heist

Geschreven op 14 juni 2023 om 07:55 door Mario De Wilde

Morgen donderdag 15 juni komt de rennerskaravaan van de Baloise Belgium Tour naar Damme en Knokke-Heist. De organisatie en lokale politie nemen verschillende verkeers- en veiligheidsmaatregelen om de wedstrijd vlot te laten verlopen. Respecteer de verkeerssignalisatie en volg steeds de richtlijnen van de politie en seingevers.

Verkeersmaatregelen
De renners rijden naar Knokke-Heist via Sijsele (Oedelemse Steenweg en N9), Brugge en centrum Damme (via Brieversweg, Sijseelsesteenweg en Vivensteenweg, Kerkstraat, Dammesteenweg, Koolkerkesteenweg en Leopoldsvaart-Noord).

Vanaf 15 uur worden de renners in Sijsele verwacht. Tijdens de passage door Damme en Sijsele zal er tijdelijk hinder zijn en is het niet toegelaten om tegen de richting van de wedstrijd in te rijden tussen de rode en de groene vlag. Op donderdag 15 juni is van ± 15 tot 17.30 uur geen verkeer toegelaten in de aankomstzone; op De Wandelaar, de Zeedijk-Albertstrand (van de Zeerobbenlaan tot De Wandelaar) en in de Zeerobbenlaan, de Majoor Quaillestraat en de Bergdreef (van het Klaprozenpad tot de Jozef Nellenslaan).

Tijdens de wedstrijd zijn de straten gelegen op het parcours enkel bereikbaar na de groene vlag en in de richting van de wedstrijd. Op donderdag 15 juni wordt parkeerverbod ingesteld langs het parcours, in verschillende straten rond de aankomstsite en op een aantal parkings in de buurt zoals de parking langs de Knokkestraat ter hoogte van parochiezaal “De Schakel”.

Het volledige parcours is terug te vinden op de website: https://baloisebelgiumtour.be/nl/

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.