Home > Bakkerij Aernoudt opent vrijdag nieuw filiaal in hartje Sijsele gevolgd door feestweekend

Bakkerij Aernoudt opent vrijdag nieuw filiaal in hartje Sijsele gevolgd door feestweekend

Geschreven op 14 november 2024 om 11:44 door Mario De Wilde

Bakkerij Aernoudt opent volgende week vrijdag een nieuwe winkel in Sijsele en versterkt daarmee haar aanwezigheid in West-Vlaanderen. Met de strategische ligging en ondersteuning van het nieuwe atelier in Ruddervoorde, kan de bakkerij haar klanten in de regio nog sneller bedienen met dagverse en ambachtelijke producten. Vanaf vrijdag 22 november zijn alle bewoners van Sijsele en omstreken welkom in de gloednieuwe winkel in de Dorpsstraat 173!

Een winkel waar bereikbaarheid, aanbod en smaak samenkomen
Bakkerij Aernoudt staat bekend om haar sterke focus op bereikbaarheid: alle winkels zijn eenvoudig bereikbaar en 7 dagen op 7 geopend. Klanten vinden er een breed assortiment van dagverse en ambachtelijke producten, van klassiekers tot vernieuwende broden en patisserie. In Sijsele kunnen klanten zich verheugen op dezelfde klantvriendelijke service en de hoogwaardige, ambachtelijke smaak waar Bakkerij Aernoudt voor staat.

Vier mee tijdens het feestelijke openingsweekend in Sijsele
Het openingsweekend vindt plaats op 22, 23 en 24 november aan de Dorpsstraat 173 in Sijsele. De deuren openen op vrijdag om 6 uur ’s ochtends, en we verwelkomen bezoekers met een glaasje, een lekkere attentie en een speciale openingskorting van 15% op alle aankopen tijdens het weekend. Kom langs en ontdek de authentieke kwaliteit en het vakmanschap van Bakkerij Aernoudt!

Atelier in West-Vlaanderen: trots op het bakkersambacht
Sinds juni is het atelier van Bakkerij Aernoudt in Ruddervoorde operationeel. Dagelijks worden hier met passie brood, gebak en lekkernijen bereid volgens traditionele methoden. Dankzij dit atelier kunnen we de regio bedienen met lokale en verse producten. “Onze bakkers en patissiers werken elke nacht om ovenverse producten te maken. Dit is onze garantie voor een eerlijk, heerlijk en lokaal product,” zegt Jan Van Robays, chef van het atelier.

1 reactie

Hugo Agneessens
Geschreven op 2024-11-14 15:36:24
Succes 👍

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.