Home > Avelgem gaat op zoek naar de grootste voetbalkenner. Deelnemen is gratis

Avelgem gaat op zoek naar de grootste voetbalkenner. Deelnemen is gratis

Geschreven op 18 oktober 2022 om 17:12 door Mario De Wilde

De Rode Duivels strijden vanaf eind november mee op het wereldkampioenschap voetbal in Qatar. Voor onze ‘Gouden Generatie’ wordt dit het tornooi van de laatste kans. Wie kan de resultaten van De Bruyne en co nu al voorspellen? Dat zoekt Avelgem dit najaar uit. Ter gelegenheid van het WK organiseert de gemeente een WK-pronostiek voor de lokale handelaars.

De WK-pronostiek is een samenwerking tussen de gemeente en Tifogame. 60 handelaars en verenigingen nemen deel aan de actie en hebben een eigen pronostiek op Tifogame. Met deze actie wil het gemeentebestuur het lokaal shoppen terug een boost geven.

Deelnemen is gratis
Hoe het werkt? Simpel. Bij een bezoek aan je favoriete handelaar(s) ontvang je een QR-code om deel te nemen. Met die code krijg je toegang tot de pronostiek. Geen smartphone? Geen nood. Gebruik de spelcode en geef deze in op www.tifogame.be/avelgem. Door alle wedstrijden te voorspellen, maak je kans op fantastische prijzen. Van een cadeaubon tot lekkernijen in voetbalsfeer.

Superklassement met prijzenpot van 500 euro
Wie deelneemt, doet automatisch mee aan het overkoepelend superklassement van de gemeente.
De prijzenpot: 500 euro aan Avelgembonnen en Select voetballen.

Uniek WK-magazine
Om de actie te promoten, lanceert de gemeente een uniek WK-magazine. Daarin staan de spelregels maar ook alle deelnemende handelaars. Je vindt het magazine bij alle deelnemende zaken.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.