Home > Avanti Brugge start reeds de trainingen

Avanti Brugge start reeds de trainingen

Geschreven op 7 juni 2021 om 11:26 door Geert Demuynck

Zondagvoormiddag tekende de volledige kern van Avanti Brugge present op de buitenvelden op de terreinen van Sport Vlaanderen. Nu reeds werd de aftrap gegeven van het nieuwe seizoen dat hopelijk ergens in september van start kan gaan. “Zolang we niet kunnen trainen in de zaal, komen we naar hier”, verduidelijkt Bart Van Besien, secretaris van Avanti. “Eenmaal we terug binnen aan de slag kunnen, wordt de trainingen opgevoerd tot minstens twee per week.”

Slechts 1 nieuwe naam in de groep : Niels Hofman (30) die vorig seizoen nog in Top Divisie Two speeld bij Sijsele kiest nu voor de Bruggelingen in tweede landelijke.

“Eigenlijk was het de bedoeling om definitief te stoppen met basketballen”, vertelt hij verrassend. “Maar toen Avanti mij contacteerde, konden ze me overhalen door hun enthousiasme en het project dat ze voor ogen hebben. Ik heb mijn woord gegeven voor 1 jaar en hopelijk kan ik hier mijn spelplezier terugvinden. Niet alle medespelers zijn onbekenden voor mij, dus qua opvang in de groep zie ik niet veel problemen. Hopelijk kunnen we er een sterk verhaal van maken dit seizoen”, besluit hij

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.