Home > Avanti Brugge ontslaat zijn coach Van Britsom

Avanti Brugge ontslaat zijn coach Van Britsom

Geschreven op 27 maart 2024 om 09:39 door Geert Demuynck

Als een donderslag bij heldere hemel bereikte ons vandaag het bericht dat de huidige coach van Avanti Brugge ontslagen is.

Avanti Brugge heeft zonet in onderling overleg afscheid genomen van coach Van Britsom als coach van haar Avanti Knights One ploeg . Avanti Knights treden dit seizoen aan in TDM2. Met 21 overwinningen op 22 gespeelde wedstrijden werd zonet kampioen gespeeld in de reguliere competitie poule A en staat het uitstekend geplaatst om straks de play-offs aan te vatten welke de kampioen moet aanduiden in beide reeksen A en B en dus moet bepalen wie kan doorstoten naar, volgend seizoen, divisie TDM1 (zogenaamd 2de klasse).

“Alhoewel Wim Van Britsom een ongeëvenaard palmares kan voorleggen, zowel tijdens vorig seizoen in 1ste landelijke (kampioen) als in dit lopende seizoen in TDM2 competitie, kon de cohesie tussen coach en spelers niet langer gevonden worden om te waarborgen dat onze sportieve doelstellingen ook in de toekomst kunnen worden gerealiseerd”, klinkt het bij voorzitter Wim Van Besien. “Absoluut is deze beslissing zeer moeilijk uitlegbaar naar alle partners welke Avanti Brugge een warm hart toedragen in het licht van de behaalde sportieve resultaten. De Avanti sportieve cel zal in de komende dagen beraden hoe deze leemte in te vullen. We willen uitdrukkelijk coach Wim Van Britsom bedanken voor zijn sportieve bijdrage die hij heeft geleverd aan onze vereniging en wensen hem alle succes toe in elk van zijn toekomstige opdrachten. Coach Wim kan een bewezen sportief succesvol parcours voorleggen waaraan hij tijdens zijn periode bij Avanti Brugge absoluut een extra episode heeft kunnen aan toevoegen”, besluit de voorzitter.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.