Home > Aukje Goethals speelt thuismatch en stelt vanaf 1 september tentoon in Jonkhove in Zedelgem

Aukje Goethals speelt thuismatch en stelt vanaf 1 september tentoon in Jonkhove in Zedelgem

Geschreven op 26 augustus 2021 om 13:17 door Mario De Wilde

Vanaf 1 september kun je de uitgestelde tentoonstelling van Aukje Goethals uit Zedelgem bezoeken in LDC Jonkhove. Haar kunstwerken zijn te bewonderen tijdens de openingsuren van het dienstencentrum en de tentoonstelling loopt nog tot eind november. Aukje heeft duidelijk wat je noemt ‘een aardje naar haar vaartje’: ze heeft van kindsbeen af een passie voor kunst ontwikkeld. Ze zat altijd bij haar vader aan tafel toen hij zijn teken- of schilderopdrachten afwerkte en van hem leerde ze onderhand werken met kleurschakering, licht en schaduw en diverse andere technieken. Tegenwoordig is Aukje vooral gefocust op digitaal tekenwerk en -ontwerp, waarbij de aandacht gaat naar eigen ontworpen animatiefiguren. Haar grote droom is om ooit mee te werken aan de productie van animatiefilmpjes.

Aukje Goethals is geboren in 2004. Ze is de dochter van Balder Goethals en Iemke Verplancke, beiden afkomstig uit Zedelgem. Ze is de zus van Aerjen. Ze zat altijd bij haar vader aan tafel toen hij zijn teken- of schilderopdrachten afwerkte en van hem leerde ze onderhand werken met kleurschakering, licht en schaduw en diverse andere technieken: werken met potlood, kleurpotlood, pen, enz.

Locatie: LDC Jonkhove, Aartrijksestraat 9, Aartrijke

Deze tentoonstelling is een organisatie van de cultuurdienst Zedelgem. Meer info omtrent de openingsuren en eventuele maatregelen die genomen worden in het kader van het coronavirus worden aangekondigd via www.zedelgem.be/tentoonstellingen

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.