Home > Audio. Bruggeling Eddy Govert zingt nieuwe leven tegemoet met nieuwe single

Audio. Bruggeling Eddy Govert zingt nieuwe leven tegemoet met nieuwe single

Geschreven op 27 mei 2021 om 10:39 door Mario De Wilde

Onze regering, in onderling overleg met de virologen, beslisten onlangs enkele versoepelingen door te voeren in verband met het coronabeleid. Zo beslisten ze de terrasjes opnieuw te laten openen, in afwachting van de restaurantjes volgende maand.
Een prima onderwerp voor een leuke nieuwe single met als titel: ‘Aan de deur van ons stamcafé’. Dat Bruggeling Eddy Govert van alle markten thuis is, dat is alvast geweten.
Henry Spider kroop in zijn beste pen om een ludieke tekst te schrijven op de gekende melodie van ‘Rivers of Babylon’. Eddy zelf heeft het nummer op een erg fijne en speelse manier vertolkt. We vermoeden dat dit een productie zal zijn die héél erg vaak zal gestreamd en/of gedownload zal worden. Een regelrechte meezinger met hoog hit-gehalte, zoveel is zeker. Het nummer wordt verdeeld en gepromoot door D & V, die het beschikbaar stellen via alle gekende portals. Alvast veel luistergenot….

4 reacties

Anne Paulus
Geschreven op 2021-05-28 01:46:37
Geweldige meezinger! Succes verzekerd!
Nadine De Cuyper
Geschreven op 2021-05-27 14:03:38
Mooie bewerking van "rivers of Babylon" en nu maar hopen dat de deuren van ons stamcafé voor "echt" mogen openen! Succes met deze toffe meezinger, zal in ieder café gedraaid worden, hopelijk tot gauw
Johan delrue
Geschreven op 2021-05-27 13:31:20
Hallo Eddy, Met deze wil ik je feliciteren met je nieuwe nummer,dit is alvast een meezinger. Een prachtige tekst gemaakt op een vrolijk nummer “ rivers of Babylon “. Je hebt het schrijven nog niet verleerd zie ik. Alvast veel succes toegewenst en hopelijk nog eens tot ziens. Vriendelijke muzikale groetjes, Johan
Eddy Van Mouffaert
Geschreven op 2021-05-27 12:54:11
Schitterend artikel ! We duimen voor een mooi succes !

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.