Home > Asperge-fan? Dan toveren ze bij Otomat de Asperge à la flamande-pizza op je bord

Asperge-fan? Dan toveren ze bij Otomat de Asperge à la flamande-pizza op je bord

Geschreven op 9 mei 2025 om 07:00 door Mario De Wilde

Het aspergeseizoen is officieel een maand geleden begonnen, en dat viert Otomat met een van de meest geliefde seizoenspizza’s uit zijn geschiedenis. De Asperge à la flamande-pizza is terug: een limited edition Notomat-variant die elk voorjaar voor een korte tijd op de kaart staat. Fans herkennen hem meteen als een ode aan de klassieke Vlaamse bereiding, maar dan op een pizzabodem met Duvel biergist.

Asperge à la flamande (Notomat)

Met witte Belgische asperges, hardgekookt ei, verse peterselie, Reypenaer XO (een 2,5 jaar gerijpte kaas), nootmuskaat, zure room en mousselinesaus brengt deze pizza het beste van de lente samen. Combineer met een frisse Duvel 6.66% van ’t vat voor de ultieme pairing. Prijs: €18,90. Deze seizoenspizza is vanaf einde april tijdelijk verkrijgbaar in alle Otomat-restaurants, zolang het aspergeseizoen topkwaliteit garandeert. Naar verwachting blijft hij beschikbaar tot in juni. Deze klassieker gaat al jaren mee: Otomat bracht de Asperge à la flamande voor het eerst op de kaart zo’n acht jaar geleden en sindsdien keert hij trouw terug zodra de eerste asperges zich aandienen. Een vaste waarde voor liefhebbers van Belgische smaken met een Otomat-twist.

Otomat vind je in Brugge op het Simon Stevinplein (ook heerlijk op het terras), Gent, Antwerpen, Mechelen en Leuven. Alle info op https://otomat.be/

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.