Home > ART Knokke-Heist einde deze maand (29 en 30 oktober) klopt af op 49 deelnemende galeries.

ART Knokke-Heist einde deze maand (29 en 30 oktober) klopt af op 49 deelnemende galeries.

Geschreven op 18 oktober 2022 om 14:00 door Mario De Wilde

Het is bijna herfstvakantie en dat betekent één ding. Het open galerieweekend ‘ART Knokke-Heist’ staat voor de deur. De 49 deelnemende galeries kijken ernaar uit om kunstliefhebbers met open armen, hartelijke gesprekken en bijzondere werken te mogen ontvangen. Tijdens het weekend van 29 en 30 oktober tekenen er maar liefst 5 nieuwe kunstgaleries present: Bouquet Gallery, Galerie Sept, Keramiek Studio Els, Aqualex Concept Store en Ben Beirens Gallery. Een duidelijk signaal dat nieuwe galeriehouders vlot hun weg vinden naar de drukke winkelstraten en kunstminnend publiek van Knokke-Heist.

Kunst en cultuur, de ideale combinatie voor een weekend Knokke-Heist.

Wie graag kunst en cultuur combineert, wordt in Knokke-Heist in de watten gelegd. Naast het open galerieweekend vinden er op zaterdag 29 oktober nog twee topevents plaats. In de voormiddag opent de overzichtstentoonstelling van Koen Vanmechelen in Cultuurcentrum Scharpoord. In de namiddag start de happening INDISCIPLINE in samenwerking met kunstencentrum WIELS in het Grand Casino Knokke.

Je oog laten vallen op een kunstwerk?
Bij kunstgaleries Art-Gallery.be en De Mijlpaal leen je kunst met een renteloze lening. Over dit initiatief van Vlaanderen, Kunst in Huis en Hefboom lees je meer op de website ‘Kunst aan Zet’.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.