Home > Ardooise ondernemingsraad organiseert op zondag 24 september haar eerste culinaire fietstocht

Ardooise ondernemingsraad organiseert op zondag 24 september haar eerste culinaire fietstocht

Geschreven op 5 september 2023 om 08:47 door Mario De Wilde

Op zondag 24 september pakt de nieuwe Ardooise ondernemingsraad uit met de eerste editie van een culinaire fietstocht. Enkele leden van de raad nemen het heft in handen en sturen de Ardooienaren per fiets culinair op weg. Het is aan de Ark in de Melkerijstraat dat je kunt van start gaan tussen 14 uur en 15 uur. Er zijn twee afstanden voorzien. Er is een kindvriendelijke route van 15 kilometer en een tocht van dertig kilometer voor de meer geroutineerde fietsers.

Bij de start is er reeds een verrassing voor de kleine sneukelmondjes. Vervolgens wordt iedereen ijskoud verwend op het Dorpsplein van Koolskamp. Dit is bij Sjetje en Gazetje. Vervolgens rij je naar de Rysselendemolen en naar het Schuttershof in Ardooie centrum waar je verrast wordt. Doe je mee aan de grote tocht, dan ontdek je vervolgens Vé DS Taal op Maat. Daar maakt de klassieke infrastructuur even plaats voor drankjes en hapjes van Q’linair. Zowel de kleine als de grote tocht eindigen in de Ark waar de Music Burgers klaar staan. Ze voorzien er in de smakelijke afsluiter van deze tocht die georganiseerd kan worden door deze zaken die aangedaan worden en door nog andere vrijwillige medewerkers.

Inschrijven kun je doen via de website van de gemeente Ardooie en dat is, www.ardooie.be/inschrijvingen of bij mail op info@veds.be. Deelnemen an deze tocht kost 25 euro voor volwassenen en ouder dan 15 jaar. Van vier tot vijftien jaar betaal je 15 euro. Jonger dan vier jaar is er gratis deelname. Dank aan Mandelnieuws/ Eddy Huughe

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.