Home > Apps voor een efficiënte trip in West-Vlaanderen en daarbuiten

Apps voor een efficiënte trip in West-Vlaanderen en daarbuiten

Geschreven op 23 september 2022 om 08:35 door Mario De Wilde

Het wordt steeds kouder in het land en de weersverwachting is niet altijd zo voorspelbaar. Daarom is het handig om gebruik te maken van bepaalde apps om te voorkomen dat je in die ene harde regenbui terecht komt of te lang vast staat in de file. Ga je vaak op pad met de auto dan zijn er een aantal handige apps die je kan gebruiken zodat jij veilig terecht komt op jouw bestemming en dit niet alleen in West-Vlaanderen maar ook daarbuiten!
Weer App
Voor lokale voorspellingen en dagelijkse weersverwachtingen wereldwijd kan je de app Weather – forecast & Sun App gebruiken. In één opslag kan jij zien wat de windsnelheid is, gevoelstemperatuur, werkelijke temperatuur en dit op elke plek waar je staat. Het makkelijkste is natuurlijk om dit op een smartphone te gebruiken. Met de iPhone XR kan je met de 6,1 inch Liquid Retina display op je gemak zien of het gaat regenen of juist lekker weer is om te wandelen. De iPhone XR kan je makkelijk ontgrendelen met je Face ID. Zo kan jij snel gebruik maken van je telefoon. Gebruik je iPhone ook om makkelijk te navigeren naar jouw eindbestemming. Ga je voor een wandeling bij de Duinbossenwandelroute of door de heuvels bij Westouter. Het is altijd super handig als je vaak weg en snel wilt checken wat je kan verwachten van het weer.
Navigatie Apps
Naast de welbekende Google Maps zijn er vele andere navigaties apps die je goed kan gebruiken om onder andere live verkeer te volgen, zoals de app Waze. Met de Waze App kan je files vermijden en krijg je meldingen over het verkeer, voor onmiddellijke aanpassingen om druktes te vermijden. Een leuk extraatje is dat je kan zien waar andere Waze gebruikers op de weg staan. Ben je in bezit van een elektrische auto. Dan kan je de Chargemap App gebruiken om in te zien waar laadpalen staan tijdens jouw route. Je kan zelf een select maken met jouw wensen en zonder zorgen naar je eindbestemming rijden. Wil je graag een stedentripje naar Brugge maken met het openbaar vervoer. Met de Moovit App kan je wereldwijd alle lokale vervoersmogelijkheden inzien. Of je nou met de trein, bus, metro of fiets gaat. De Moovit App is handig om te gebruiken op je smartphone, omdat dit je realtime aankomsten geeft. Ben je op zoek naar een leuk restaurantje en wil je een makkelijke versie van Google Maps gebruiken. Dan is de iStreets Google Street View App ideaal voor jou. Met deze app kun je exact zien hoe de straten eruit zien en aankomen bij dat ene Michelin restaurant in Veurne. Zoom in op de straten en loop samen met jouw smartphone naar jouw eindbestemming. Of stippel jouw routes met je vinger op de Footpath routeplanner App. Door met je vinger jouw route te lijnen op de kaart meet je ook nog eens de afstanden op de kaart. Je weet precies hoe hoog en ver je reist. Daarnaast kun je de routes ook bewaren voor later en delen met je vrienden. De app kan je gebruiken als voetganger en fietser. Maar ook als motorrijder of als je graag wilt zeilen.

Ben je op zoek naar de juiste smartphone hiervoor en wil je niet al te veel uitgeven. Dan is een refurbished smartphone ideaal voor jou. Kies voor een iPhone of een andere smartphone zoals, de Samsung. Bij Refurbished.be kan jij profiteren van 3 jaar garantie. Daarnaast worden alle apparaten door professionals gecontroleerd op meer dan 50 punten. Op deze manier kan jij genieten van jouw aankoop zonder je zorgen te maken. Een refurbished smartphone is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook nog eens beter voor het milieu. Maak een duurzame aankoop en ga voor een refurbished smartphone om jouw apps te gebruiken voor een efficiënte trip.

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.