Home > An Maes van Colruyt Waregem krijgt Vlaams ereteken uit handen van minister Hilde Crevits 

An Maes van Colruyt Waregem krijgt Vlaams ereteken uit handen van minister Hilde Crevits 

Geschreven op 14 juli 2020 om 22:17 door Mario De Wilde

De Vlaamse Regering  heeft vanmiddag in Huis Errera in Brussel één van de Vlaamse eretekens uitgereikt aan An Maes die in de Colruyt van Waregem werkt. Met de eretekens zet de Vlaamse Regering verdienstelijke Vlamingen in de bloemetjes. An Maes staat symbool voor de veerkracht van het voltallige personeel van alle warenhuizen dat tijdens de lockdown bleef werken.  An Maes is verantwoordelijke van de Collect and Go-afdeling. Zoals het bij Colruyt gaat, vult ze ook de rekken en staat ze ook aan de kassa.

Voor de gelegenheid bracht ze haar collega Kathleen Guyot mee, die verantwoordelijke is voor de diepvriesafdeling. Allebei zijn ze heel gedreven, heel fier ook en enorm begaan met de collega’s. Samen staan ze zij aan zij maar liefst 25 jaar in hun Colruyt winkel in Waregem. Beiden zijn de midden de crisis in Kuurne gaan helpen zijn omdat de voltallige ploeg daar in quarantaine moest.

Vlaams minister van Werk en Economie Hilde Crevits: “Tijdens de lockdown zijn de levensnoodzakelijke sectoren open gebleven, onder meer de warenhuizen en een aantal winkels. Vaak in moeilijke omstandigheden heeft het personeel het beste van zichzelf gegeven om de klanten vriendelijk en professioneel te bedienen. An Maes van Colruyt van Waregem vertegenwoordigt hier vandaag die groep mensen. Zij verdient onze waardering. Daarom krijgt zij één van de Vlaamse eretekens.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.