Home > Ambacht in de Kijker: Jabali uit Brugge is onze West-Vlaamse kanshebber

Ambacht in de Kijker: Jabali uit Brugge is onze West-Vlaamse kanshebber

Geschreven op 30 oktober 2020 om 10:47 door Mario De Wilde

Ontdek boeiende ambachten, stem op je favoriet en maak zelf ook kans op een aankoopbon bij een van onze vele ambachtslieden van het repertorium op onze website! De tien laureaten van deze editie van de nationale wedstrijd Ambacht in de kijker zijn vastbesloten u te charmeren! Vanaf 5 november zullen ze niet alleen jouw hart, maar ook jouw stem trachten te veroveren, om zich zo te kronen tot winnaar van de PUBLIEKSPRIJS 2020.

Je wil ze graag leren kennen? Bekijk de videoportretten op www.ambachtindekijker.com
Van 5 tem 15 november kan u het filmpje van elke laureaat bekijken en zo uw stemkeuze bepalen… Stem op uw buurman, uw vriend of vriendin, de in uw ogen perfecte ambachtsman/vrouw of degene die u het meest overtuigt! U kunt de hele stemperiode lang elke dag tot 3 ambachtslieden uw stem geven!

Tien kiezers maken ook kans op een aankoopbon ter waarde van 50€ bij één van de vele ambachtslieden die sinds het ontstaan van de wedstrijd in 2006 deelnamen en opgenomen werden in het repertorium van Belgische ambachtslieden https://repertoriumambachtslieden.com

De resultaten zullen worden bekendgemaakt tijdens de officiële prijsuitreiking op 17 november. De prijsuitreiking gebeurt op virtuele wijze, met deelname van de heer David Clarinval, Federaal minister van Middenstand, Zelfstandigen en KMO’s, mevrouw Sophie Wilmès, Vice-eersteminister en minister van Buitenlandse Zaken, Europese Zaken en Buitenlandse Handel en van de Federale Culturele Instellingen, de leden van het jurycomité van onze privé en publieke partners én de tien laureaten van de wedstrijd.

Jabali
Jabali vertegenwoordigt West-Vlaanderen, maker van houten surfboards (Brugge)
Onder de naam Jabali Surfboards maakt Job gepersonaliseerde golf- en kitesurfplanken van hout. Dat gebeurt allemaal met de hand, zoals het een ‘Maker in Brugge’ betaamt. Houten planken kun je zien als de Bentleys onder de surfplanken: mooi, klassiek, heerlijk om te surfen, heel arbeidsintensief om te maken en daarmee wat kostelijker. Iedereen vindt ze aantrekkelijk, maar niet iedereen gaat ze gebruiken.

De boards van Jabali zijn bovendien erg milieuvriendelijk; ze zijn sterker dan de gangbare surfplanken en gaan langer mee. Door het gebruik van duurzaam verbouwd hout en een eco-vriendelijkere epoxylijm is Job een van de meest eco-vriendelijke plankenbouwers wereldwijd, en geaccrediteerd als ‘gold level’ ecoboard bouwer.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.