Home > Amateurvoetbal in West-Vlaanderen: een overzicht

Amateurvoetbal in West-Vlaanderen: een overzicht

Geschreven op 25 oktober 2021 om 10:18 door Geert Demuynck

1ste Nationale

Knokke trok met volle moed naar CS Wezet na hun eerste overwinning van de vorige speeldag. Maar de wedstrijd eindigde net zoals hij begonnen was op 0-0. Het waren beide doelmannen die de hoofdrol opeisten in deze partij. Zowel D’hoest (Knokke) als Cremer (Wezet) hielden met hun parades hun netten schoon. Knokke kwam wel goed weg toen in de slotfaze de thuisploeg op de paal schoot. Mandel-United ontving FC Dender en hield de match een hele tijd op slot door goed defensief werk. Tot laat in de tweede helft leek een brilscore de enige juiste maar een balverlies in de Mandelse verdediging gaf de bezoekers een kans en die misten ze niet. In minuut 90 ging de bal ook nog op de stip na handspel van Chesnel en de 0-2 was een feit. Winkel Sport behaalde zijn tweede overwinning van het seizoen thuis tegen de Brabanders uit Tienen. Winkel startte heel sterk en zag dit beloond met een strafschop en de 1-0 na 10 minuten. Nadien herstelde Tienen langzaam het evenwicht en in de tweede helft moest Winkel achteruit op de aandringende bezoekers. Maar het was op een zeldzame counter dat Verhooghe de 2-1 liet optekenen. Vijf minuten voor tijd bezegelde Van De Velde het lot van de bezoekers met een derde doelpunt.

CS Wezet – Knokke 0-0
Winkel Sport – KVK Tienen 3-1
Mandel-United – FC Dender 0-2