Home > Alweer bekende zaak weg uit Brugse centrum: na 32 jaar Smedenstraat verhuist Boone Travel naar Sint-Andries

Alweer bekende zaak weg uit Brugse centrum: na 32 jaar Smedenstraat verhuist Boone Travel naar Sint-Andries

Geschreven op 30 september 2019 om 10:42 door Mario De Wilde

Met de verhuis van Boone Travel uit de Smedenstraat wordt een stukje Brugse geschiedenis geschreven. Jawel, vanaf volgende maandag 7 oktober werkt zaakvoerster Martine Van Walleghem in haar gloednieuw en hip reiskantoor Boone Travel aan de Torhoutsesteenweg 16 in Sint-Andries. En dat na ruim drie decennia.

Martine Van Walleghem, die destijds als jongste (24) zelfstandige reisagent van België startte: “De reden voor onze verhuis is dat de panden in de Brugse binnenstad qua huur de jongste jaren echt de pan uitswingen. Door een paar honderd meter verderop te gaan , besparen we jaarlijks een flink pak geld. Bovendien voldeed het bestaande pand energetisch niet meer aan de huidige normen. En dus brak nood wet en kozen we voor de weg vooruit.” Samen met haar medewerkster Sharona Cool ziet Martine het echt zitten. Op vrijdag 4 oktober wordt alles verhuisd naar het nieuwe adres en tegen ’s maandags moet alles daar operationeel zijn. Op het einde van de maand (vrijdag 25 oktober) wordt nog een speciale opendeurdag georganiseerd. Alle klanten worden daarbij uitgenodigd en iedereen kan er ook flink wat prijzen winnen.
In kantoor al op reis gaan
Op het nieuwe adres in Sint-Andries zijn de mogelijkheden veel groter. Martine Van Walleghem: “We kunnen onze klanten meer service geven en het is eveneens de bedoeling dat we gaan uitpakken met allerlei leuke en originele acties in ons modern pand. We willen ook een totaalbeleving creëren. Zo gaan we een virtuele bril voor onze klanten ter beschikking houden zodat die al zijn of haar hotel kan verkennen en kan kennismaken met de receptie, de kamer, het zwembad, enz. Dat zorgt al voor een bijzonder gevoel. Het is ook de bedoeling dat we niet meer met alle touroperators gaan samenwerken. We hebben nauwgezet een kransje vakantiespecialisten geselecteerd van wie we zeker zijn dat ze de beste kwaliteit, prijs en service aanbieden.”
Leisure en business
Boone Travel bestaat in 2020 precies 32 jaar. Zaakvoerster Martine Van Walleghem heeft in al die jaren de snelle evolutie van het reizen vanop de eerste rij meegemaakt. Door haar persoonlijke benadering, uitgebreide service en kennis is Boone Travel de afgelopen jaren nog sterk gegroeid. Het reiskantoor, dat twintig jaar geleden als een van de eerste aansloot bij Selectair, biedt alle soorten reizen zoals zonvakanties, een dagje Disneyland of EuropaPark, exotische vakanties, cruises, citytrips en wintersport. Een reis op maat? Bij Boone Travel wordt een gedetailleerd plan in nauw overleg opgemaakt. Dat gebeurt zowel voor de vakantiegangers als de zakenman of –vrouw. Neem je liever de eigen auto in plaats van het vliegtuig, de boot of de trein: ook daar kunnen ze bij Boone Travel voor zorgen. Daarnaast biedt het reiskantoor ook vakkundig maatwerk reizen aan. Een reis speciaal op maat gemaakt die helemaal aansluit bij jouw wensen en budget.
Nominatie beste Belgische reisagent
De reisagent (m/vr.) van vandaag is een flexibele en raadgever geworden, die een toegevoegde waarde biedt aan. Het is precisiewerk in een zeer boeiende en voortdurend veranderende geworden, niet te veel en niet te weinig. Als reisagent moet men zich voortdurend bijscholen en alle nieuwigheden op de voet volgen. Als geen ander weet Martine Van Walleghem dat. Twee jaar geleden werd ze door het vakblad Travel Magazine nog genomineerd tot beste reisagent van 2017. Martine Van Walleghem: “Toen ik dertig jaar geleden van start ging, was mijn voornaamste taak om een boeking uit een brochure aan de touroperator over te maken. Anno 2019 verzorgen wij niet alleen de reis maar ook de autohuur, de stoelreservering, het online inchecken, benodigde visa en/of parkeren op de luchthaven. Mijn passie in reizen is in die dertig jaar onveranderd gebleven en dat doe ik, als het lukt, dan ook nog vaak. En ja, ik run mijn reisbureau met zóveel plezier dat de vakantiepret al bij ons begint en niet pas op de luchthaven.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.