Home > Als dat geen goed nieuws is: de Brugse Bavik Dagen zijn gratis bij te wonen

Als dat geen goed nieuws is: de Brugse Bavik Dagen zijn gratis bij te wonen

Geschreven op 20 juni 2024 om 08:02 door Mario De Wilde

De Brugse schepen van Cultuur Nico Blontrock had vanmorgen al heel goed nieuws. We laten het Nico Blontrock zelf vertellen: “Na extra inspanningen van onze partners van de Brugse Bavik Dagen, hebben we belangrijk nieuws! Alle optredens van deze zomer op de Markt van Brugge kunnen voortaan gratis worden bijgewoond! Dus de eerdere communicatie die we voerden over de toegangsprijzen, vervalt. Dat is uiteraard goéd nieuws voor de Brugse muziekliefhebber die de driedaagse van het Comité voor Initiatief nu helemaal gratis kan bijwonen. Tot vorig jaar waren dag één en dag twee betalend, de derde dag bleef over de jaren heen altijd gratis. Nu kun je dus de volle drie dagen gratis genieten! Mensen die reeds een ticket aankochten, worden uiteraard terugbetaald. Zij worden persoonlijk verwittigd.”

Op 19-, 20- en 21 juli zal onze Brugse Markt weer hét muzikale hart van Brugge zijn. Op 19 juli treden Stijn Meuris en The Royal Navy Band op (18u30), gevolgd door Cleymans en Van Geel (20u30) en Level Six (23 uur). Dj Bjorn Verhoeven is die avond ook actief op de Markt. Op 20 juli treedt “Alle Kleuren” op, de K3-Tributeband (18u30), gevolgd door Coco Jr en The All Stars (20u30), gevolgd dan weer door onze Brugse bard Edje Ska en The Pilchards. En dàt mooie programma is dus volledig gratis mee te maken!

En voor de derde dag is het concept inmiddels alom gekend: aangevoerd door presentator Nick Blontrock en een ambiancekoor van zowat 80 mensen kan het publiek opnieuw luidkeels meezingen met de populairste hits tijdens Brugge Zingt! De derde dag wordt Brugge vanaf 18u30 trouwens opgewarmd door Studio Banaal, met de garantie op héél veel ambiance en een serieus fout feestje. “We verwachten opnieuw vele duizenden muziekliefhebbers op de Markt van Brugge, op 19, 20 en 21 juli.”

Meer informatie vind je op www.bavikdagen.be of op de fb-pagina van het Comité voor Initiatief.

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.