Home > Alles wat je wil weten over biefstuk, gehakt, varkenshaasje, enz: ziedaar ‘Het Vleesboek’ van Luc De Laet

Alles wat je wil weten over biefstuk, gehakt, varkenshaasje, enz: ziedaar ‘Het Vleesboek’ van Luc De Laet

Geschreven op 16 december 2021 om 18:03 door Mario De Wilde

Wat is ‘steak’? Het woord is afgeleid van het Engelse rundvlees, dat rundvlees en biefstuk betekent, wat een stuk betekent. Bijgevolg is steak een rundvleesgerecht dat op een speciale manier is bereid. En wat is de herkomst van het varkenshaasje? De vermaarde vleesspecialist De Laet & Van Haver levert kwaliteitsvlees aan klanten als Roman Abramovich en Rafael Nadal. De auteur bij uitstek dus voor een exclusief vleesboek! In ‘Het Vleesboek’ fileert Luc De Laet de allerbeste stukken vlees en de heerlijkste bereidingen. Hij vertelt het herkomstverhaal van enkele rassen, spreekt met kleinschalige kwekers en brengt recepten met dat heerlijke stukje vlees.

Harde cover, 304 blz. € 39.90, Uitgeverij Lannoo

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.