Home > Alle vluchten van TUI vanuit Oostende deze herfstvakantie volgeboekt. Tenerife en Alicante boomen

Alle vluchten van TUI vanuit Oostende deze herfstvakantie volgeboekt. Tenerife en Alicante boomen

Geschreven op 26 oktober 2022 om 15:35 door Mario De Wilde

De herfstvakantie die komend weekend van start gaat, betekent voor de luchthaven van Oostende opnieuw een week hoogseizoen met volgeboekte vluchten van TUI fly. Vooral Alicante en Tenerife noteren veel hogere passagiersaantallen dan tijdens de laatste pre-corona herfstvakantie van 2019. Komend weekend vliegen meer dan 2000 reizigers met TUI fly vanuit Oostende naar het zuiden om er een week herfstvakantie te beleven. TUI fly heeft 12 vluchten geprogrammeerd naar 5 Spaanse bestemmingen: Tenerife, Gran Canaria, Alicante, Malaga en Murcia. Op enkele plaatsen na zijn alle vluchten intussen volgeboekt en vertrekken er in totaal 5% meer reizigers dan tijdens de laatste pre-corona herfstvakantie van 2019.

De belangrijkste bestemming vanuit Oostende blijft Alicante, de luchthaven op 1 uur rijden van de populaire badplaats Benidorm. Onmiddellijk daarop volgt het Canarische eiland Tenerife dat bijna evenveel passagiers overtuigt, gevolgd door Malaga en Gran Canaria. Alicante is de grote winnaar qua passagiersaantallen: TUI fly verwelkomt op haar vluchten naar Alicante liefst dubbel zoveel reizigers als in de herfstvakantie van 2019. Ook Tenerife doet het uitstekend met 50% meer reizigers dan drie jaar geleden.

De vluchten uit Oostende zijn een exclusief aanbod van TUI fly en kennen sinds de start een groot succes omwille van de vlotte bereikbaarheid en de kleinschaligheid van de luchthaven. TUI rekent op een voortzetting van de positieve trend qua reizen en gelooft er stellig in dat deze regionale luchthaven ook in de komende maanden mooie cijfers zal realiseren.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.