Home > Alfred Schreuder staat voor zijn maidenmatch en onze man vroeg hem naar zijn prognoses

Alfred Schreuder staat voor zijn maidenmatch en onze man vroeg hem naar zijn prognoses

Geschreven op 14 januari 2022 om 15:46 door Geert Demuynck

De allereerste match in de Jupiler Pro-League van Alfred Schreuder aan het hoofd van kampioen Club Brugge is een feit aanstaande zaterdagavond op Jan Breydel. Tegenstrever Sint Truiden kwam eigenlijk niet voor in het perspraatje en hopelijk breekt dit hem niet zuur op.

Het missen van de “Gouden Schoen” was een thema dat naar alle waarschijnlijkheid heel gevoelig lag in de groep. “Iedere speler moet kunnen omgaan met teleurstellingen, dat is een gegeven binnen de sportwereld en daar wil ik ook niet veel meer over zeggen”, was de boutade van de coach. “Wij gaan ons nu concentreren op de beker en de competitie en naargelang de matchen die zich aanbieden moet mijn ploeg zich kunnen schikken in meerdere systemen. Het play-off systeem is iets heel vreemds, naar mijn gevoel, maar daar moeten wij het mee doen. Iedereen zal de mogelijkheid krijgen om zijn kwaliteiten te toon spreiden op het veld”, besluit hij.

Ook maakt Tajon Buchanan een serieuze kans om reeds een basisplaats in het team te bereiken. “Tijdens het oefenkamp heeft hij toch zijn stempel kunnen drukken en het is zeker een heel goede speler die we in de gaten moeten houden”, besluit Schreuder.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.