Home > ALDI Ardooie sinds afgelopen zaterdag gesloten. Komende zaterdag grootse opening

ALDI Ardooie sinds afgelopen zaterdag gesloten. Komende zaterdag grootse opening

Geschreven op 20 juni 2022 om 08:45 door Mario De Wilde

De ALDI-winkel langs de Wezestraat in Ardooie wordt de komende week in een nieuw jasje gestoken. Voortaan zal het versassortiment een prominente plaats krijgen vooraan de winkel. Om de ombouw mogelijk te maken, is de winkel sinds afgelopen zaterdagnamiddag gesloten. Komende zaterdag 25 juni heropent de winkel. In tussentijd kunnen klanten terecht in de naburige ALDI-winkels in Tielt en Roeselare. De laatste jaren investeerde ALDI fors in een groeiend en kwalitatief aanbod aan verse producten. Zo introduceerde de discounter recent een uitgebreid aanbod vers vlees dat quasi 100% van Belgische afkomst is. Ook steeds meer verse groenten en fruit worden los aangeboden.
Versmarktbeleving
Met de vernieuwde winkelinrichting krijgt het versassortiment voortaan een prominente plaats vooraan de winkel. Klanten zullen na de ombouw alle verse groenten en fruit, vers vlees, verse vis en chilled convenience (zoals voorverpakte slaatjes, verse fruitsappen en andere bereide maaltijden en dranken) onmiddellijk bij het binnenkomen van de winkel aantreffen. Op die manier wordt een heuse versmarktbeleving gecreëerd. Verse producten staan bovenaan het boodschappenlijstje. “We kiezen er met onze nieuwe winkelinrichting voor om het winkelen nog eenvoudiger te maken voor onze klanten”, zegt Koen Piessens, Managing Director Sales bij ALDI. “Door onmiddellijk vooraan de winkel onze verse groenten en fruit, verse vlees, verse vis en vers bereide gerechten aan te bieden kan de winkelkar meteen gevuld worden met het meest essentiële.”
De bakkerijafdeling met vers brood, afgebakken koffiekoeken en broodjes blijft aanwezig in de eerste gang. De wekelijkse promoties (de ALDI Specials) komen telkens in het midden van iedere gang. De gekende tijdelijke aanbiedingen op woensdag en zaterdag worden analoog aan de ALDI-folder verdeeld over twee winkelgangen achteraan de winkel
Testfase
Voor het nieuwe winkelconcept is ALDI niet over één nacht ijs gegaan. Na een langdurige testfase in 5 winkels vorig jaar, werd er reeds beslist om de nieuwe of vernieuwde ALDI-winkels te openen volgens dit nieuwe concept. Sinds begin dit jaar loopt een test om de nieuwe winkelinrichting ook te plaatsen in reeds bestaande winkels, zoals ALDI Ardooie.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.