Home > Al meer prikjes gezet in vaccinatiecentrum Waregem Expo dan totaal aantal inwoners Wielsbeke

Al meer prikjes gezet in vaccinatiecentrum Waregem Expo dan totaal aantal inwoners Wielsbeke

Geschreven op 7 april 2021 door Mario De Wilde

Het streefdoel van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is een vaccinatiegraad van 70% van de bevolking. Of meer natuurlijk. Daar gaan ze in de Waregemse regio duidelijk vol voor! Maar hoever staan Anzegem, Deerlijk, Waregem en Wielsbeke op dit moment?
Sinds eind vorige week zijn er al 10294 inwoners gevaccineerd in deze regio. Dat is al 16,97% procent van alle meerderjarigen, maar ook bijvoorbeeld meer dan het totaal aantal inwoners van Wielsbeke (9846).

Het stadsbestuur dankt dan ook iedereen die zich al liet inenten! De medewerkers in het vaccinatiecentrum in Waregem Expo vaccineren ondertussen verder richting de volgende mijlpaal. Vaccinatie is onze belangrijkste troef om de COVID-19-pandemie achter ons te laten. We doen het niet alleen voor onszelf, maar ook voor de anderen: kwetsbaren, geliefden, zorgverleners. En als de gevaccineerde groep groot genoeg is, dan beschermen die indirect ook alle anderen. Want een virus kan moeilijker overleven als meesten er niet meer of minder vatbaar voor zijn.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.