Home > Agence Coucke opent na Brugge nu ook tweede kantoor in Loppem

Agence Coucke opent na Brugge nu ook tweede kantoor in Loppem

Geschreven op 23 juni 2020 om 17:49 door Mario De Wilde

Agence Coucke is een decennialang een begrip in het Brugse. Niet verwonderlijk met een staat van verdienste van bijna 35 jaar. Niet minder dan 27 jaar lang was het immokantoor gevestigd in de Noordzandstraat, nu in een modern en gastvrij kantoor in de Sint-Jakobsstraat te Brugge. Op 1 april 2020 nam Cappelle Olivier de fakkel over van Peter Coucke en Solange Hianne die overigens nog 100% actief blijven binnen Agence Coucke. Als klant kan je dus verder rekenen op de gekende aanpak en de persoonlijke service. Onlangs werden de vleugels nog uitgespreid met de opening van een tweede kantoor te Loppem en dat om de klanten nog beter te kunnen bedienen en de naamsbekendheid in de ruime rand rond Brugge nog te vergroten. Sinds kort heeft Agence Coucke ook een volledig nieuwe huisstijl met daarbij een nieuw logo, immoborden, een heropgefriste website, enz.

Agence Coucke heeft de meest bekoorlijke panden in portefeuille, in Brugge centrum en de randgemeenten. Woningen met een ziel of een verhaal. Huizen met karakter, charme en uitstraling. Want bezield wonen start met een onbeschrijflijk wow-gevoel. Een coup de foudre! Daarom focussen wij op wat elk pand echt bijzonder maakt. Ontdek snel onze uitzonderlijke vastgoedparels: van een stadswoning of herenhuis over een villa of landhuis tot een appartement of loft.

Woningen met een ziel

Agence Coucke is sinds 1986 een gevestigde waarde in Brugge voor kwaliteitsvastgoed met karakter. Wij staan garant voor bekoorlijke panden en behartigen die met passie .Charmewoningen en heren- of burgerhuizen die een gevoelige snaar raken. Agence Coucke blinkt uit in de sfeervolle presentatie van elk pand:  “Wij zetten de ziel, de historiek of het verhaal van de woning in de verf.”

www.agencecoucke.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.