Home > AD Delhaize Heist bekroond tot klantvriendelijkste winkel 2022 voor België en Luxemburg

AD Delhaize Heist bekroond tot klantvriendelijkste winkel 2022 voor België en Luxemburg

Geschreven op 24 november 2022 om 11:25 door Mario De Wilde

Bij Delhaize staan de klanten voorop. Ze willen dat hun klanten tevreden zijn wanneer ze de winkels buiten stappen, want een tevreden klant is goud waard. Daarom zetten alle filiaalhouders dag in dag uit in om hen een magische winkelervaring te bezorgen. AD Delhaize Heist is dit jaar uitgeroepen tot klantvriendelijkste winkel 2022 binnen alle AD Delhaizewinkels in België en Luxemburg.

Elke AD winkel heeft dit jaar haar klantenbeoordelingen als basis genomen om de klantentevredenheid in haar winkel te meten. Op periodieke basis kreeg de klant na aankopen in de winkel een uitnodiging via email om zijn/haar winkelbezoek anoniem te beoordelen. Er werd gevraagd in hoeverre hij/zij het winkelpunt aanbeveelt bij anderen.

“We zijn heel trots om ons gedurende 1 jaar de favoriete AD Delhaizewinkel te mogen noemen. Wij doen dagelijks ons best om een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsvolle en gezonde producten aan te bieden. Ook nabijheid, service en winkelcomfort zijn belangrijke pijlers van onze winkel,” zegt Nancy Rasschaert, store manager AD Delhaize Heist.

Praktische info
​AD Delhaize Heist
​Heistlaan 27, 8301 Knokke-Heist

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.