Home > AD Delhaize Aalter presenteert nieuwe winkeluitbater Stefaan Bruggeman

AD Delhaize Aalter presenteert nieuwe winkeluitbater Stefaan Bruggeman

Geschreven op 14 september 2020 om 10:02 door Mario De Wilde

Wie de voorbije dagen de AD Delhaize bezocht heeft, zal het ongetwijfeld al gemerkt hebben: op de bijna 2000 m2 supermarktvloer waait er een nieuwe en opvallend positieve wind. Daar is de komst van Stefaan Bruggeman als nieuwe winkeluitbater niet vreemd aan. Stefaan is bovendien afkomstig uit eigen Aalter en zorgt niet alleen voor een lokale verankering maar ook voor een nieuwe dynamiek bij personeel en klanten.

Personeel dat aan de versafdeling van Mr. Georges iedereen graag advies geeft, klanten die een babbeltje slaan: in deze supermarkt van de toekomst moet de consument vooral geïnspireerd worden en staat beleving centraal. Het zijn geen dure marketingsslogans maar in AD Aalter weer dagelijkse kost. Jawel, AD Aalter is hard op weg om weer het vertrouwde warenhuis van de regio te worden. Sinds Aalternaar Stefaan Bruggeman op 1 september de leiding van AD Aalter overnam, is er een echte transformatie ontstaan. “Hier in mijn spreekwoordelijke achtertuin wil ik begrippen als versheid, klantvriendelijkheid en service een absolute prioriteit geven.”
Tweede thuis
We laten Stefaan zelf zijn verhaal doen: “Mijn moeder (Rita Schepers, bekend van de boomkwekersfamilie) is geboren in Maria-Aalter en mijn vader is afkomstig van Pittemmaar. Zelf ben ik opgegroeid en geboren in Brussel. Mijn ouders hadden destijds in onze hoofdstad een kleine superette. Van kinds af aan kwamen we wel elk weekend op bezoek bij mijn grootmoeder in Maria-Aalter en verbleven daar maar wat graag. Mijn vakanties heb ik hier dus in feite als kind steeds doorgebracht. Maria-Aalter is als het ware steeds mijn tweede thuis geweest. Ook mijn vriendenkring heb ik in deze regio opgebouwd en mijn familie woont er ook. Tenslotte wil ik er ook nog aan toevoegen dat ik gehuwd ben met een rasechte Aalternaar,Cindy Corthier, die ook de passie voor de retail met mij deelt. De cirkel is daarmee rond…”
Bureauwerk versus mensen
Sinds 1995 woont Stefaan Bruggeman in Aalter. Stefaan: “Mijn ouders zijn in die tijd samen een superette in Brussel gestart en in 1988 runden ze een Unic Supermarkt in Vlaams-Brabant. Ik heb het dus als het ware met de paplepel meegekregen. Van kinds af aan heb ik altijd in de familiezaak gewerkt en overal mee geholpen waar moest. Mijn vader zei altijd: “bureauwerk kan je in zes maanden leren, maar leren met mensen omgaan duurt jaren’. Vandaar gooide hij mij altijd ‘on the field’, waar ik overigens geen moment spijt van heb gehad. Op die manier leer je alles met vallen en opstaan.”
Passie & beleving
Stefaan Bruggeman opteerde onlangs voor AD Aalter omdat het voor hem als het ware ‘een huis’ is, een instituut zoals hij het zelf zegt. “Jarenlang was dit dé winkel van Aalter en verre omstreken maar je moet je elke dag opnieuw weten uit te vinden. We hebben hier een prachtig grote winkel met een zeer ruim en kwaliteitsvol assortiment. De ligging en de bereikbaarheid van AD Aalter zijn ook grote troeven, net zoals de ruime parking. Maar waar ik vooral grote waarde aan hecht, zijn de zowat 40 medewerkers in onze AD Aalter, incl. het personeel van Mr Georges en de beenhouwerij. Welnu, de voorbije weken heb ik kunnen ervaren hoe enthousiast die allemaal hun job dagelijks doen. Dat stemt me heel tevreden. Hun passie helpt me om de supermarkt te transformeren naar een hoger niveau en de nieuwe klanten te omarmen in hun vertrouwde supermarkt. Kijk, ik wil samen met het personeel de uitdaging graag aangaan om AD Aalter opnieuw die supermarkt te laten worden van de streek met een fantastische beleving.”
Gratis vitamines
Dat het geen holle marketingslogans zijn, bewijst Stefaan Bruggeman met een (hernieuwd) kennismakingsweekeinde. Door de gekende omstandigheden, kan er niet op een glaasje getrakteerd worden, maar AD Aalter heeft voor een mooi alternatief gezorgd. De supermarkt aan het Stationsplein wil van de gelegenheid gebruik maken om de klanten op vrijdag 25 en zaterdag 26 september een gratis attentie mee te geven aan de stand van Mr. Georges plus nog een portie vitamines om de herfst goed te starten. Kruis nu al dat weekeinde in rood aan in je agenda….

Stationsplein 1, 9880 Aalter
tel.: 09/375.23.23
Mail: info@delhaizeaalter.be
Website: www.delhaizeaalter.be
Facebook: http://www.facebook.com/delhaizeaalter

Van dinsdag tot vrijdag open van 7.30 tot 20.00 uur
Maandagnamiddag open van 13.00 tot 20.00 uur
Zondagvoormiddag open van 7.30 tot 12.00 uur

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.