Home > Acties groot succes: winnaars ‘Male, waar wij wonen’ bekendgemaakt

Acties groot succes: winnaars ‘Male, waar wij wonen’ bekendgemaakt

Geschreven op 13 januari 2021 om 15:21 door Mario De Wilde

Nu op de meeste plaatsen de kerstverlichting weer opgeborgen is, was het in Male bij Brugge tijd om een evaluatie op te maken en de winnaars aan de diverse wedstrijden bekend te maken. Cecile Huyghebaert, secretaris ‘Male, waar wij wonen’: “Male, waar wij wonen’ heeft traditioneel haar kerstversiering geplaatst in Male, hoofdzakelijk op de as Brieversweg-Malehoeklaan. Het ging om de mooi verlichte ‘kaarsen’ en de sterren met ledlampjes. Het evenement “Male, waar wij wonen brengt extra sfeer in Male!” is intussen afgerond en we kunnen afsluiten dat het een groot succes over de ganse lijn was.”

· een gezellige kerstwandeling: onze oproep aan de inwoners van Male om te wandelen in Male en te genieten van de kerstversiering is zeker opgevolgd.  Veel mensen hebben, al dan niet omwille van corona, een toffe wandeling in de wijk gemaakt. We kregen hier veel enthousiaste reacties op. Dat stemt ons bijzonder tevreden.

· wedstrijd mooiste kerstversiering: er waren 21 deelnemers in de wijk Male.  De eerste plaats ging naar Leon Vanpachtenbeke-Lieve Blomme, Raadsherenlaan, 67 (zie foto), de 2de plaats was voor Steve De Clerck, Markgraafstraat, 5 (zie foto) en de derde plaats kaapte Philippe Paque, De Waterwilgen, 5 (zie foto) in de wacht. Alle 21 deelnemers aan de wedstrijd ontvingen van de vereniging ‘Male, waar wij wonen’ een attentie en we danken hen langs deze weg nog eens van harte.

· wensboom: langs de Malehoeklaan werden vijf kerstbomen opgesteld. Er werden verschillende originele versieringen en lintjes met wensen opgehangen aan deze bomen.

· fotozoektocht: 216 deelnemers (128 deelnemers uit Sint-Kruis, verder uit 21 andere steden en gemeenten) en dat terwijl het bijna iedere dag geregend had. Hoe motiveer je de kindjes om naar de speelpleintjes te trekken met laarsjes? Ik kon er niet staan met een warme choco wegens corona en toch was het een succes. Ik kreeg alleen maar positieve reacties, zowel op de deelnemingsformulieren als via mail.  “Mooi initiatief!  Super, nieuwe speelpleintjes ontdekt, tof, leuk met de kindjes, we leerden de straten en Male beter kennen, enz..” ‘Male, waar wij wonen’ heeft voor de winnaars van de fotozoektocht nog eens 35 attenties thuis gebracht.

– Dank: En last but not least: een grote dank voor de volledige medewerking van de lokale handelszaken, zowel om de deelnemingsformulieren te deponeren als voor de sponsoring van de prijzen, zonder hen was dit evenement niet mogelijk. Van gemeende ‘dank je wel’ aan de handelszaken in Male! Ook dank aan Stad Brugge voor hun medewerking.

 

 

 

5 reacties

mietje schouteet
Geschreven op 2021-01-22 11:44:37
dikke, dikke bravoooooooo voor m
Leon Vanpachtenbeke
Geschreven op 2021-01-21 14:44:49
Kan er geen volledige uitslag en gewicht van de pompoen bekend gemaakt worden van de fotozoektocht?
Agnes keereman
Geschreven op 2021-01-16 00:06:12
van harte een dikke merci aan alle deelnemers aan onze kerstacties. Jullie hebben gezorgd voor een goed geslaagde kerstperiode in Male ondanks de strenge coronamaatrdegelen. Proficiat Male waar wionen voor de organisatie .
De Rock Carlos
Geschreven op 2021-01-14 12:06:03
Prima initiatieven 👍👍
De Rock Carlos
Geschreven op 2021-01-14 12:04:38
Terechte winnaars van meer dan mooie initiatieven...

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.