Home > Aankomst per heli: ook in Middelkerke waren er gisteren alleen maar brave kinderen

Aankomst per heli: ook in Middelkerke waren er gisteren alleen maar brave kinderen

Geschreven op 20 november 2023 om 10:52 door Mario De Wilde

In ware Hollywoodstijl landde Sinterklaas op zondag 19 november in Middelkerke. De goedheilig man wilde graag per helikopter naar Middelkerke komen, want zijn stoomboot kon door de woeste zee niet aanmeren. Een geluk bij een ongeluk: dankzij de helikoptervlucht kon Sinterklaas meteen met eigen ogen een uitvoerig dakonderzoek doen.

Burgemeester Dedecker had uitstekend nieuws: “Ik kreeg van Sinterklaas de garantie dat alle Middelkerkse daken in uitstekende staat zijn!”. Na een warme ontvangst op de welzijnsite, werd de Sint in een sfeervolle optocht met zijn sierkoets naar het marktplein gebracht. Uiteraard waren zijn Pieten ook van de partij!

Iedereen braaf in Middelkerke

Schepen voor jeugd Natacha Lejaeghere had ook nog nieuws: “De Sint had nogmaals goed nieuws te melden. In zijn grote Sinterklaasboek stond in drukletters dat alle kinderen in Middelkerke braaf zijn geweest. Meteen het sein om het spetterende Sintfeest in gang te zetten. Ik wil niet alleen Sinterklaas van harte bedanken voor zijn bezoek ik wil ook een ferme pluim op de pietenmuts van onze jeugddienst steken om deze namiddag zo puik te organiseren!” Foto Luc Cassiman

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.