Home > Aan de voet van de Nieuwpoortse duinen en nu al een hit: Dune Hotel opent volgende week

Aan de voet van de Nieuwpoortse duinen en nu al een hit: Dune Hotel opent volgende week

Geschreven op 5 juli 2023 om 08:02 door Mario De Wilde

Dune Hotel opent volgende week donderdag 13 juli aan de voet van de prachtige duinen in Nieuwpoort en dat op slechts 150 meter van het strand. Het hotel is een voorbeeld van hoe een modern hotel zich afstemt op de noden en wensen van verschillende vakantiegangers. Zo heeft elk type kamer zijn specifieke troef, die ervoor zorgt dat iedereen die vanaf deze zomer te gast is in het Dune Hotel een deugddoende vakantie beleeft. “We hebben geen hotel gemaakt voor de massa. Integendeel. We hebben bij de opbouw rekening gehouden met de wensen en noden van verschillende en vaak uiteenlopende doelgroepen”, aldus de eigenaars.

Wat Dune Hotel uniek maakt is dat bij elke beslissing die genomen werd tijdens de bouw van het hotel, door de ogen gekeken werd van de toekomstige gasten. Dit leidt tot een ruime waaier aan nuttige faciliteiten die van Dune Hotel een modern en comfortabel hotel maken voor een brede doelgroep. Zo beschikken de familiekamers over extra opbergruimte, zodat ouders een oplossing hebben voor het speelgoed van de kinderen.

Kamers waar honden zijn toegelaten sluiten rechtstreeks aan op het park, zodat je in de hoogste nood meteen naar buiten kunt. Fietsers kunnen op hun beide oren slapen omdat hun kostbare materiaal veilig staat opgeborgen in een eigen garagebox. Er zijn makkelijk toegankelijke en speciaal uitgeruste kamers voor rolstoelgebruikers. Eigenaars van elektrische auto hoeven geen rondjes ter rijden op zoek naar een laadpaal, want in de privé garageboxen is er elektriciteit voorzien om de auto op te laden. Het zijn maar enkele voorbeelden van hoe er al van bij de bouw van het hotel rekening werd gehouden met het comfort van de toekomstige gasten.

 

1 reactie

Marie-Paul
Geschreven op 2023-07-05 11:39:58
Mooi hotel met heel veel mogelijkheden top top tot binnenkort

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.