Home > A.s. weekend ook streetart tijdens Lions Boulevard Weekend, PreCongé in Waregem

A.s. weekend ook streetart tijdens Lions Boulevard Weekend, PreCongé in Waregem

Geschreven op 24 juni 2024 om 07:49 door Mario De Wilde

Lions Boulevard, georganiseerd door Lions Club Waregem, is een vaste waarde geworden tijdens het PreCongé programma van Stad Waregem en brengt opnieuw een ruim en véélzijdig programma van vrijdag 28 juni tot zondag 30 juni. De Lions Boulevard is een supergezellig belevings- en foodfestival in het mooie decor van het Regenboogpark. Bovendien is de toegang gratis. Naast héél wat livemuziek kan je er drie dagen lang proeven van het vele lekkers aan de foodtrucks of van een verfrissende cocktail. Alle opbrengsten gaan naar Goede Doelen in Waregem en omgeving.

Meer Live muziek, voor jong en oud

Lions Boulevard programmeert reeds jaren tal van intieme concertjes. Dit jaar gaat het een stap verder. Het muziekprogramma start op vrijdag met de partyband Pussy Willow, op zaterdag speciaal voor de kinderen de K3-coverband Alle Kleuren gevolgd door een avond DJ-set van de plaatselijke Radio Espantoso. Alle kleuren is de unieke 11 koppige K3 tribute band. Een set met meer dan 40 hits in een spectaculaire festivalact. Deze liveband, met zangeressen bekend van K2 zoekt K3 en heel wat dansers neemt je mee door alle hits van K3. Een wervelende show met de hits van nu en vroeger. Op zondag zijn er de optredens van Marigo Bay en Esther Sels, die onlangs nog schitterde tijdens het VTM programma Sing Again.

Gratis snoepjesworp met unieke prijzen

Speciaal voor de kinderen is er op zaterdag 29 juni om 12.00u een snoepjesworp (500 zakjes snoep) in aanwezigheid van een aantal spelers van Zulte Waregem en 4 extra prijzen (gesigneerd voetbal shirt, springkasteel voor een weekend, co-piloot in een Ferrari, koetsentocht). Verder kunnen alle kinderen op zaterdag en zondag weer voluit ravotten in het Regenboogpark: eindeloos springen op de leukste springkastelen, een ritje maken op de schommelboot, varen op de vijver met pedalo’s, en zo véél meer.

Uniek streetart project

Je zag het misschien al in de omgeving van het regenboogpark. Overal beginnen unieke streetart projecten zich te vormen. Lions Boulevard krijgt dit jaar een extra kunstige toets met streetart tijdens gans het weekend, gebracht door enkele jonge graffitikunstenaars. Op de invalsassen van het regenboogpark kan u genieten van live kunstenaars die binnen een wel gedefinieerd kader unieke streetart projecten tonen. De unieke keermuren waarop de kunstenaars hun creativiteit loslaten worden achteraf geveild voor de goede doelen.

Competitie en teamspirit

We staan voor een mooie en competitieve sportzomer. Ook op Lions Boulevard willen we competiviteit en teamspirit integreren in het al ruime programma. Tijdens de Lions Cup, op vrijdag 28 juni van 18u tot 20u, strijden dan weer 10 bedrijven via een aantal ludieke proeven voor hun goed doel. De winnaars van de Lions Cup schenken 2500 euro aan een door hen zelf gekozen goed doel! Uiteraard is er ook een wisselbeker voorzien.

Meer info voor een weekenduitstap naar het regenboogpark in Waregem: www.lionsboulevard.be / www.waregem.be/preconge

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.