Home > A New Breeze Ieper organiseert dansweek voor jongeren

A New Breeze Ieper organiseert dansweek voor jongeren

Geschreven op 6 augustus 2020 om 10:23 door Mario De Wilde

Tijdens de tweede week van augustus organiseert A New Breeze, het artistiek project van jeugdhuis JOC Ieper, i.s.m. Dansstudjoke een ‘dansweek’ voor jongeren vanaf 13 jaar. Van 10 tot 14 augustus laten ze je een week lang proeven van 10 heel uiteenlopende dansstijlen. De selectie aan dansstijlen gebeurde niet zomaar, beide partners gingen te rade bij hun eigen leerlingen en vrijwilligers. Met als resultaat een uitgebreid dansaanbod, waarbij professionele dansers elk expert in hun stijl dansles geven.

Het programma bestaat uit workshops binnen de meer ‘klassieke dansstijlen’, afgewisseld met enkele vernieuwende dansen. Tijdens deze dansweek kan je initiaties volgen in zowel Jazz, Swing, Moderne dans, Partnering, Salsa, Flamenco, Bollywood, Urban Latin, Girly Hip Hop als in Waacking. Deze dansweek vindt plaats in de theaterzaal van Cultuurcentrum Het Perron, deelnemen doe je voor minstens één volledige dag en samen met iemand uit je persoonlijke bubbel om de contactdansen écht te kunnen aanleren. Er zijn verschillende prijsformules afhankelijk van het aantal deelnamedagen. Wie nog wenst deel te nemen moet snel zijn, want de inschrijvingen sluiten op zondag 9 augustus om 18 u.

‘Het is de ideale gelegenheid voor alle jongeren van Ieper en deelgemeenten om de benen nog eens – coronaproof- los te gooien’ aldus schepen Dimitry Soenen (N-VA). Meer info over prijzen, dansstijlen en inschrijving via www.anewbreeze.be of via Het Facebook-evenement.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.