Home > Dimitri en Randy van Restaurant HAUT uit Oostende stellen nieuw boek voor

Dimitri en Randy van Restaurant HAUT uit Oostende stellen nieuw boek voor

Geschreven op 4 juni 2025 om 07:00 door Mario De Wilde

Gisteren werd het boek van Restaurant HAUT voorgesteld in Oostende. Het is een lijvig en stijlvol boek van 160 pagina’s geworden. Met een harde cover, een tweetalige uitgave (Nederlands/Engels), de eigen recepten van Dimitri en Randy en prachtige foto’s plus een boeiende toelichting van de protagonisten is dit boek een must voor elke fijnproever. Wie wil kennismaken met dit nu al vermaarde restaurant op hoge hoogte zal aan dit boek, uitgegeven door Stichting Kunstboek, een flinke kluif hebben.

Restaurant HAUT, geesteskind van Dimitri Proost en Randy Degroote, heeft alles om uit te groeien tot één van de culinaire hotspots van het land. Op de 28ste verdieping van de Oostendse SKY Tower One kookt Dimitri Proost sinds mei 2024 de sterren van de hemel. Na een klassieke opleiding en een diepgaande verkenning van de Japanse keuken wees zijn santokumes naar een nieuwe horizon aan de Belgische kust. De pure keuken van HAUT exploreert en viert de ziel van elk ingrediënt, met de rijkheid van de Noordzee als fundament voor het gastronomisch repertoire. HAUT’s gedurfde culinaire visie en verbluffende setting oogstten al snel lof en werden bekroond met een knappe 15,5/20 van Gault&Millau en een eerste Michelinster amper elf maanden na de opening.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.