Home > 60 jaar getrouwd en dus diamanten huwelijk voor echtpaar Van Reybrouck-Snauwaert uit Knokke-Heist

60 jaar getrouwd en dus diamanten huwelijk voor echtpaar Van Reybrouck-Snauwaert uit Knokke-Heist

Geschreven op 14 juni 2022 om 09:37 door Mario De Wilde

Onlangs mochten Georges Van Reybrouck en Jenny Snauwaert klinken op hun zestigste huwelijksverjaardag. Schepen van der Hooft wenste het koppel alvast van harte proficiat namens het gemeentebestuur en schonk hun een champagnebox.

Georges en Jenny leerden elkaar kennen in het uitgaansleven hier in Knokke-Heist. Gemeenschappelijke vrienden stelden hen aan elkaar voor in de Roxy. Georges volgde de opleiding tot slager en deed daarna zijn legerdienst gedurende 2 jaar. Na zijn schoolperiode werkte hij in de ZAM in Zeebrugge. Later volgde Georges nog lessen elektronica. Na een zwaar verkeersongeval koos hij, dankzij Jenny, echter voor een carrièrewending en startte hij als elektricien bij televisiefabriek C.B.R.T. in Brugge (het huidige Philips). Daar werkte hij 24 jaar en repareerde hij storingen in fout gemonteerde apparaten.

Ook Jenny werkte namelijk bij C.B.R.T. Ze bouwde er een mooie carrière van 28 jaar uit. Jenny controleerde apparatuur en verving wat fout gemaakt was. Ervoor werkte ze 2 jaar in een wasserij.

Georges en Jenny hebben groene vingers en zijn graag bezig in hun tuin. Op de foto zie je hen dan ook met schepen van der Hooft in de tuin. Jenny houdt van cactussen terwijl Georges eerder zijn hart verloren heeft aan geraniums, fuchsia’s en bellenplanten.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.