Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in Het West-Vlaams. Dit zijn de winnaars

Oscar Popcorner, de filmrubriek in Het West-Vlaams. Dit zijn de winnaars

Geschreven op 29 november 2022 om 10:06 door Mario De Wilde

Hallo beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. We serveerden afgelopen weekend aflevering 50 van ‘Oscar Popcorner’, je weet wel: de enige film ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. Karin Robert was de feestkok van dienst om jullie een heerlijk jubileummenu voor te schotelen. Vermits het een open keuken is, konden we gerust mee piepen.  Voor hen die het mochten gemist hebben: heel kijk-, luister- en leesgenot voor deze 50ste editie.

We gaan op restaurant naar de film ‘The Menu’. Dat vraagt om wat toelichting… Een koppel, Margot en Tyler, reist naar een kusteiland in de Pacific Northwest om te dineren in het exclusieve restaurant Hawthorn. Daar heeft de teruggetrokken, wereldberoemde chef-kok Julian Slowik een uitgebreid tasting menu bereid voor een groep speciaal geselecteerde gasten. Naast het koppel zijn drie jonge, al beschonken tech-bros, een ouder rijk echtpaar en terugkerende klanten, Anne en Richard, gerenommeerd restaurantcriticus Lillian Bloom en haar tijdschriftredacteur Ted en een beroemde filmster van middelbare leeftijd met zijn assistent Felicity ook aanwezig in het restaurant. Begeleid door het onberispelijk geklede personeel onder leiding van generaal Elsa wordt de avond alsmaar spannender, door geheimen van de gasten die aan de oppervlakte komen en onverwachte gangen die worden geserveerd. Het wordt de dinerende gasten steeds duidelijker dat het uitgebreide menu van Slowik werd ontworpen voor een avond vol schokkende verrassingen. Heb je nog honger?

Welnu, de animatiefilm Strange World komt komend weekend uit en Kinepolis organiseert een speciaal familieweekend hiervoor. Komende zaterdag en zondag wordt niet alleen de film, maar je volledige bioscoopuitstap een dol avontuur tijdens het Strange World Weekend boordevol animatie! Je ontdekt Strange World, geniet van tal van animaties en gaat bovendien niet met lege handen naar huis. Want alle kleine ontdekkingsreizigers ontvangen van ons een aandenken aan hun missie. Allen daarheen dus. En nog meer winnemans want je kan zoals komend weekend een van de twintig 1-1 tickets winnen. Wat je daar allemaal voor moet doen, lees je hieronder.

Winnaars 1+1 ticket voor een film naar keuze in een Kinepolis-vestiging naar keuze

We hadden voor deze feesteditie inderdaad 20 x een 1+1 gratis ticket voor een film naar keuze in een Kinepolis-vestiging in je buurt klaarliggen. En of er op gereageerd werd: niet minder dan 1311 keer zelfs. Oscar wint aan populariteit. Dit zijn de winnaars geworden: Annelies Breyne uit Nieuwpoort, Isabelle Van Wambeke uit Lokeren, Krista Maertens uit Roeselare, Mortier Gerda uit Liedekerke, Dufloucq Rudy uit Westouter, Carlien Clyncke uit Zedelgem, Hilde Maertens uit Sint-Kruis, Kris Steen uit Sint-Andries, Isabelle Mouton uit St-Kruis, R. van den Eijnden uit Blankenberge, Aimé Goossens uit Ieper, Ronny Waterschoot uit Tielt, Valerie Van Hecke uit Kortrijk, Jasper Vergucht uit Middelkerke, 1Vanessa Bostyn uit Koksijde, Maria Van Waeleghem uit Zwevegem, Familie Mahieu uit Oostkamp, Emma Lameire uit Oostende en Claire Jonckheere uit Roeselare, Marke

 

 

 

 

2 reacties

Regina van den Eijnden
Geschreven op 2022-11-29 18:16:10
Hartelijk dank voor deze leuke prijs. Ik hoop hem binnenkort te ontvangen zodat we kunnen gaan genieten van een mooie film.
Regina van den Eijnden
Geschreven op 2022-11-29 16:02:40
Bedankt Oscar.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.