Home > 52ste kampioenenviering van Royal Shooting Air Vossenhul in Knokke-Heist

52ste kampioenenviering van Royal Shooting Air Vossenhul in Knokke-Heist

Geschreven op 21 oktober 2022 om 09:44 door Mario De Wilde

Afgelopen weekend vond in brasserie Seaside in Knokke de kampioenenviering van Royal Shooting Air Vossenhul plaats. In aanwezigheid van ere-voorzitter Manu Desutter en voorzitter François Raes werden de kampioenen en verdienstelijke schutters van 2021-2022 gevierd.

Clubkampioen van luchtkarabijn werd Biagio Oliverio voor Urbain Van Praet. Bij luchtpistool werd Tatiana Gallon clubkampioen voor Ackaert Peter. Bij luchtkarabijn 2e cat. werd Tatiana Gallon ook kampioen. Bij opgelegd schieten werd Daniël Devooght de beste. Bij luchtpistool 2e cat. werd Biagio Oliverio eveneens kampioen. In 3e cat. was Aimé Moens de primus. Bij opgelegd pistool ging Els Vekemans met de pluimen lopen. Internationale Emma Vandevyre behield alle clubrecords bij luchtkarabijn.

Voorzitter François Raes benadrukte het belang van de organisatie van de 7e “Challenge Emile Raes” in het kader van de “Master of Flanders” waar meer dan 100 schutters verwacht worden. De wedstrijd vindt plaats op 28, 29 en 30 oktober 2022. De maandag- en woensdagavond kan er vanaf 20 uur getraind worden in de digitale schietstand van de sporthal “De Stormmeeuw”.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.