50 topchefs bundelen hun meest iconisch recept in ‘Signature Dishes’
Wat zou jij er van vinden wanneer 50 wereldberoemde topchefs van over heel de wereld hun meest iconische gerecht met recept onthullen? Die bundeling wordt nu gemaakt in het luxe-boek ‘Signature Dishes’ van foodalist Amélie Vincent. En met topchefs bedoelen we ook écht topchefs: van de chefs van Disfrutar tot de Baskische Elena Arzak en de Koreaans-Amerikaanse Corey Lee. Elke chef heeft er één: een gerecht dat typisch is voor zijn of haar keuken, dat je in zijn of haar restaurant gegeten moet hebben. Het zijn gerechten die restaurants op de kaart hebben gezet, van populaire klassiekers tot de meest innovatieve creaties. In dit boek onthullen 50 topchefs vanover heel de wereld hun signature dish én het recept ervan. Ze vertellen ook over de ontstaansgeschiedenis van het gerecht, de inspiratiebron(nen) en – algemener – hun liefde voor lekker eten en koken. Een onvergetelijke culinaire ervaring begint bij het lezen van dit boek. Uitgeverij Lannoo