Home > 50 Jaar gaven Wilfried Demon en Marleen Desmidt uit Westkapelle hun ja-woord

50 Jaar gaven Wilfried Demon en Marleen Desmidt uit Westkapelle hun ja-woord

Geschreven op 27 juni 2024 om 08:44 door Mario De Wilde

Op 29 juni 1974 stapten Wilfried Demon en Marleen Desmidt in het huwelijksbootje. Afgelopen weekend vierde het koppel hun gouden jubileum bij hen thuis in de Dahliadreef in Westkapelle. Schepen Bert De Brabandere bracht namens het gemeentebestuur en het koninklijk paleis de felicitaties over. Het echtpaar heeft 2 kinderen Rosy en Robby. Rosy is getrouwd met Bart. Ze hebben 2 kinderen: Lara en Emmy. Robby is getrouwd met Tessa. Zij zorgden voor 3 nakomelingen: Miyo, Levi en Miel.

Wilfried en Marleen leerden elkaar kennen bij de fanfare van St-Cecilia Westkapelle. Hij was er muzikant en zij majorette. Na hun huwelijk is het koppel eerst in Berlijn gaan wonen voor 3 jaar. Nadien ging Wilfried aan de slag bij Siemens in Oostkamp en vervolgens gedurende 5 jaar bij Trillebor, een bedrijf waar kunststof vervaardigd wordt. Ten slotte werkte Wilfried 20 jaar lang voor de firma Innox in Merelbeke. Marleen was werkzaam in het rustoord O.L.V Van Troost in Westkapelle en heeft haar carrière geëindigd in de bloemenwinkel van de familie Spriet, eveneens in Westkapelle.

Wilfried en Marleen houden van fietsen. Je ziet hen in de zomer ook geregeld vertoeven aan hun strandcabine. Het Nieuws van West-Vlaanderen wenst het koppel nog veel gelukkige en sprankelende jaren samen!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.