Home > 5 tot 8-jarigen kunnen aan de slag bij nieuwe basketbalclub Lichtervelde Lions

5 tot 8-jarigen kunnen aan de slag bij nieuwe basketbalclub Lichtervelde Lions

Geschreven op 24 augustus 2023 om 09:23 door Mario De Wilde

Lichtervelde krijgt er vanaf 6 september een nieuwe sport bij. Lichtervelde Lions wordt als basketbalclub boven het doopvont gehouden. Initiatiefnemer Ricardo Naeyaert: “Wekelijks op woensdag voorzien we een basketschool in de Turnzaal van de gemeenteschool Beverbos en dit telkens van 17u00 tot 18u30. De basketschool staat open voor kindjes met geboortejaar 2016, 2017, 2018 en 2019. In deze basketschool leren we de basis van basket aan.
De komende jaren willen we deze nieuwe basketclub, Lichtervelde Lions, verder uitbouwen en vanaf het seizoen 2024-2025 zouden we graag ook met een eerste U8-ploegje in competitie komen. We danken de sportdienst van de gemeente Lichtervelde voor de hulp bij de opstart van onze club en de zoektocht naar een geschikte locatie om onze trainingen aan te bieden.”

Lichtervelde Lions is een onderdeel van Lions Sportclubs die naast Lichtervelde Lions ook instaat voor de werking van Torhout Lions en TeleVoIP Zedelgem Lions. Op die manier hebben ze al meer dan 50 jaar ervaring in het aanbieden van basket en andere sporten. Ricardo hoopt van, naast Zedelgem en Torhout Lions, ook van Lichtervelde Lions een groot succes te kunnen maken.

Wie wenst deel te nemen aan de basketschool kan drie gratis proeflessen volgen alvorens definitief in te schrijven. Aanvragen voor proeflessen kan via info@lichterveldelions.be

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.