Home > Weekendwedstrijd. Spelplezier voor jong en oud dankzij Jumbo’s gezelschapsspellen

Weekendwedstrijd. Spelplezier voor jong en oud dankzij Jumbo’s gezelschapsspellen

Geschreven op 26 november 2021 om 17:21 door Mario De Wilde

Sinterklaas en het eindejaar is in zicht. En dat betekent cadeautjestijd! Wat dacht je van je kleine spruit te verrassen met het creatieve bouwspel Happy Hamsters? Of wil je je kids op een speelse manier leren tekenen? Kies dan voor Dessineo en verwacht je aan heel wat meesterwerkjes in huis. Maar niet getreurd! Jumbo heeft ook leuke en uitdagende gezelschapsspelletjes voor de oudere familieleden. Ga de uitdaging aan met jouw partner in crime en verover de vlag van je tegenstander met Stratego Orignal. Wist je trouwens dat er ook een junior versie van dit alom bekende bordspel bestaat? Zo kan je ook het ook opnemen tegen je kinderen. Spelplezier gegarandeerd dus!

Happy Hamsters

Laat de creativiteit van je kinderen de vrije loop met Happy Hamsters! Met dit bouwspel maak je een coole glijbaan waarin hamsters kunnen racen. Een zeshoekige weg, een zigzag weg of de grote Y-weg? Echt alles kan met dit knotsgekke spel. Ready to go? Plaats je hamster in de lift en trek hem omhoog door aan de hendel te draaien. Ga langs alle obstakels die de hamster onderweg tegenkomt en bereik uiteindelijk het einde van het spoor. Dit spel is niet alleen superleuk, maar ook nog eens een goede stimulans voor de creativiteit en hand-oogcoördinatie van je kind. Van een win-winsituatie gesproken!

Leeftijd: 3 – 8 jaar, Aantal spelers: 2, Richtprijs: 24,99 euro

Dessineo

Met Dessineo leert je kind op een eenvoudige en leuke manier tekenen. In slechts vier stappen maakt je oogappel prachtige tekeningen. Maar hoe begin je daar nu aan? Simpel: kies een van de transparante sjabloonschijven en leg deze in de draaischijf. Zet vervolgens het lampje aan, draai de schijf naar stap 1 en trek de lijnen over met een stift. Klaar met stap 1? Ga dan naar stap 2, 3 en 4. Elke keer kom je een stapje dichter bij je volledige tekening! Is je kunstwerkje klaar? Kleuren maar!

Leeftijd: 4 – 5 jaar, Aantal spelers:: 1, Richtprijs: 29,95 euro

Stratego Original

Jumbo is er voor jong en oud! Ga de uitdaging aan met een klassieker pur sang: Stratego Original. Bij dit spel moet je proberen om de vlag van je tegenstander te veroveren. Maar opgepast! Denk goed na en bedenk een strategisch plan om je vlag te bewaken. Maak je klaar voor een strijd vol avontuur en verrassingen! Met wie ga jij de uitdaging aan?

Leeftijd: 8+, Aantal spelers: 2, Richtprijs: 28,95 euro

www.jumbo.eu

Wedstrijd
-een voordeel is steeds om onze instagrampagina 
@hetnieuwsvanwestvlaanderen te volgen, altijd handig ook als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen en een steuntje voor onszelf.
-in het Stratego filmpje zie je twee paarden. Geef ons de kleuren van beide paarden.
-in het Dessineo filmpje zie je een jongetje een tekening maken. Van welk dier maakt hij een tekening?
-hoeveel speldozen zie je op het einde van het Happy Hamsters filmpje?

Mail je antwoorden met als titel ‘JuJuJuJumbo’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet, naam en adres zeker niet vergeten om geldig mee te doen en dat alles voor maandagavond 29 november om 21.00 uur. Dinsdag maken we dan de winnaars bekend. Let wel, de prijzen dienen afgehaald te worden in het Brugse, anders vragen we een verzendingskost van 5.30 euro.

2 reacties

Charlene Delaere
Geschreven op 2021-11-29 08:59:50
-in het Stratego filmpje zie je twee paarden. Geef ons de kleuren van beide paarden. WIT EN ZWART -in het Dessineo filmpje zie je een jongetje een tekening maken. Van welk dier maakt hij een tekening? EEN LEEUW -hoeveel speldozen zie je op het einde van het Happy Hamsters filmpje? 2
joeri moerman
Geschreven op 2021-11-27 08:36:43
-in het Stratego filmpje zie je twee paarden. Geef ons de kleuren van beide paarden. Wit en Zwart -in het Dessineo filmpje zie je een jongetje een tekening maken. Van welk dier maakt hij een tekening? Een leeuw -hoeveel speldozen zie je op het einde van het Happy Hamsters filmpje? 2

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.