Home > 320 deelnemers verzamelden € 5200 bij Wandelen voor OIGO in Desselgem

320 deelnemers verzamelden € 5200 bij Wandelen voor OIGO in Desselgem

Geschreven op 11 oktober 2022 om 08:54 door Mario De Wilde

Op 18 September 2022 ging voor de tiende keer Wandelen voor OIGO door in Oc De Coorenaar Desselgem. De deelnemers konden kiezen uit drie afstanden: 5km, 10km en 15km. Naast deze afstanden was er dit jaar ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de Marathon voor OIGO. Nathalie Sinnesael liep haar Marathon tijdens de tiende editie van wandelen voor OIGO. Deelnemers konden zich inschrijven om de volledige marathon te lopen of een deel ervan: 10km, 20km of 30km.

Naast wandelen of lopen kon men ook deelnemen aan de tombola. De tombola bestond uit prachtige prijzen, waaronder overnachtingen in hotels, restaurantbonnen,… voor ieder wat wils dus. Alle opbrengsten gaan integraal naar het goede doel OIGO. OIGO staat voor Opgeven Is Geen Optie. OIGO zet zich in voor het comfort van de kankerpatiënten. OIGO steunt verschillende ziekenhuizen met het uitwerken van projecten. Het O.L.V. Lourdesziekenhuis steunde OIGO in het verleden al meermaals door onder andere de aankoop van een lasertoestel en ijskappen. In 2021 steunde OIGO het project rond het ontwikkelen van Oncobrood. Dit jaar zal er opnieuw een ijskap aangekocht worden.

Dit jaar mochten we 320 deelnemers verwelkomen in Desselgem. De wandeltocht, de marathon, de tombola en de vele sponsors zorgden ervoor dat we een opbrengst van €5200 kunnen schenken aan het goede doel OIGO.

Foto OIGO Eddy Lippens

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.